Siunčiami duomenys...

 

Mokymai - Verslo planavimas – nusprendusiems kurti nuosavą verslą

  • Vakarai LT
  • 2020, birželio 23, 13:02

„Verslo planavimas – nusprendusiems įkurti nuosavą verslą“ mokymų tikslas yra supažindinti su verslo veiklos planavimu, galimybių paieška, mokesčių sistema, suprasti veiklos rodiklius, kurie parodo veiklos efektyvumą.

Mokymų esmė

Pradėti dirbti sau arba įkurti savo verslą reiškia pokyčius žmogaus gyvenime ir veikloje. Verslo kūrimas apima svarbius pasiruošimo etapuss, kuriuos reikėtų gerai apsvarstyti ir žinoti. Kad galėtume verslą plėtoti sėkmingai turime turėti verslo planą, turime suprasti, kaip galime pateikti klientui planuojamą teikti produktą ar paslaugą, turime suprasti marketingo būdus ir suprasti kaip galime uždirbti pajamas bei jas padidinti.

Daugiau informacijos: https://manager.lt/mokymai/verslo-planavimas/

„altinis: manager.lt/mokymai/verslo-planavimas/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.