Siunčiami duomenys...

 

Profesionalus pardavimas telefonu - mokymai pardavimo darbuotojams

  • Vakarai LT
  • 2020, rugpjūčio 17, 11:42

Profesionalus pardavimas telefonu -  mokymai pardavimo darbuotojams

Susiduriame su situacijomis, kai tenka vengti gyvų pardavimo susitikimų su klientais, ir kaip niekad aktualu profesionaliai bendrauti su potencialiais ir esamais klientais telefonu ar kitomis, interneto teikiamomis, nuotolinio bendravimo priemonėmis. O kartais skambutis – vienintelis būdas, leidžiantis klientams gyvai kontaktuoti su įmone ir prekės ženklu. Skambučio metu vadybininkas tampa įmonės veidu, gyvai reprezentuojančiu įmonę bei jos produktus ir paslaugas, dėl to ypač svarbu, kad tai būtų atliekama kuo efektyviau bei kuriamas pozityvus kliento patyrimas, grindžiamas teigiamomis emocijomis ir pasitikėjimu. 

Daugiau informacijos apie mokymus "Profesionalus pardavimas telefonu": https://manager.lt/mokymai/profesionalus-pardavimas-telefonu/

 

„altinis: manager.lt/mokymai/profesionalus-pardavimas-telefonu/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.