Siunčiami duomenys...

 

Mokymai “Vadovo - lyderio komunikacija komandoje”

  • Vakarai LT
  • 2020, spalio 02, 10:22

Mokymai “Vadovo - lyderio komunikacija komandoje”

Mokymų programa skirta viduriniosios grandies vadovams (pvz., Team Leader ir pan.). Šie vadovai yra labai svarbi jungtis tarp darbuotojų ir aukštesniųjų vadovų bei labai svarbi organizacijos vidinės komunikacijos grandis, siekiant organizacijos užbrėžtų tikslų bei įgyvendinant įvairius pokyčius. Šie vadovai palaiko artimesnius ir glaudesnius tiek profesiniu, tiek emociniu požiūriu, ryšius su pavaldiniais. Dėl to vidinė komunikacija turi lemiamą poveikį darbuotojų motyvacijai, sutelktumui ir lojalumui.

Daugiau informacijos apie mokymus “Vadovo - lyderio komunikacija komandoje”: https://manager.lt/mokymai/vadovo-lyderio-komunikacija-komandoje/

„altinis: manager.lt/mokymai/vadovo-lyderio-komunikacija-komandoje/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.