Siunčiami duomenys...

 

Lietuviška interjero modeliavimo programą internete

  • Vakarai LT
  • 2006, gruodžio 14, 13:34

Pranešimas žiniasklaidai

2006 12 14, Vilnius

www.bustovizija.lt - nemokamų interjero dizaino konsultacijų, idėjų ir sprendimų portale startavo kambario modeliavimo programa. Ilgai laukta, išsamių specializuotų architektūrinių, techninių IT žinių, pareikalavusi programa, novatoriškai žengia į Lietuvos rinką.

Būstovizija.lt interneto svetainę administruojančios įmonės UAB „Puslapis“ vadovės Dovilės Lapytės teigimu, interjero dizaino modeliavimo programa susidūrė ne tik su kūrybiniais, bet ir techninio įgyvendinimo iššūkiais. Siekiant sukurti aiškią, logiškai pagrįstą bei visiems prieinamą interjero modeliavimo programą, UAB „Puslapis“ bedradarbiavo su specialistais. Neatsitiktinai projekto įgyvendinimo koordinavimui buvo pasirinkta architektūros studija „Studija lape“. Reikėjo ne šiaip įmonės užsiimančios interjerų kūrimu, reikėjo patyrusios, nevengiančios netradicinio požiūrio bei sugebančios labai racionaliai formuluoti ir išreikšti savo kūrybines idėjas įmonės, teigia Dovilė Lapytė.

Unikali programa suteiks galimybę kiekvienam norinčiam susikurti savo svajonių būstą. Kambario projektavimas, nemokamos konsultacijos, idėjos ir sprendimai būsto įsirengimo klausimais Būstovizija.lt svetainėje pateikiami aiškiai, šešių žingsnių modeliavimo programoje. Projekto esmė, informacijos susijusios su būsto dizainu atranka ir rūšiavimas, ką iš esmės daro architektas ar dizaineris kurdamas būsto dizaino projektus. Specialistai iš anksto surūšiuoja interjero produktus pagal dydį ir stilistiką bei išsaugo Būstovizija.lt programinėje sistemoje. Kiekvienas pageidaujantis interneto pagalba gali laisvai prisijungti prie Būstovizija.lt modeliavimo įrankio ir perėjęs šešis tikro projektavimo etapus susikurti pageidaujamo stiliaus būstą, teigia UAB „Puslapis“ administruojančios Būstovizija.lt portalą vadovė Dovilė Lapytė. Didžioji dalis informacijos pateikiama surūšiuota pagal objektyvius kriterijus, t.y. baldų dydžius, stilistiką, patalpų paskirtį ir funkciją, taip palengvinant namų kūrimo procesą. Tokiu būdu vartotojas išvengs elementarių klaidų planuojant kambarį, renkantis baldų dydžius, derinant spalviškai bei stilistiškai. Vartotojas turi galimybę dekoruoti erdvę keičiant sienų spalvas, grindų tekstūras, duris, langus, kambario objektus ir kita. Nauja programa skirta žmonėms, kurie perpildytoje prekių rinkoje ieško naujų idėjų būsto įsirengimui ar atnaujinimui.

Netolimuose planuose bus aktyvuota galimybė susikurti ne tik gyvenamojo kambario erdvę, bet ir miegamo, darbo, virtuvės, vonios ir kitas patalpas, be to vartotojai turės platesnį pasirinkimą stilistikose.

Daugiau informacijos:

Dovilė Lapytė

UAB „Puslapis“ direktorė

Tel. 8-618 23288

El. paštas: dovile.lapyte@bustovizija.lt

„altinis: www.bustovizija.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.