Siunčiami duomenys...

 

"Junkers" šilumos technikos pardavimai Lietuvoje augo 45 procentais

  • Tomas Padrieza
  • 2006, sausio 26, 12:41

Vilnius, 2006 m. sausio 26 d. Vokiškų dujinių šildymo katilų "Junkers" pardavimai Lietuvoje pernai padidėjo net 45 procentais. Bendrovės apyvarta visose Baltijos šalyse viršijo 6,5 milijonus eurų ir padidėjo 25 procentais, palyginus su 2004 metais. Kompanijos atstovai Lietuvoje prognozuoja, kad šiemet pardavimų apimtys dar augs – tiek dėl nuolat besiplečiančių statybų apimčių šalyje, tiek dėl poreikio keisti seną šildymo techniką į kokybišką naują.

"Dujinis šildymas, palyginus su kitomis šildymo rūšimis, išlieka vienas ekonomiškiausių ir ekologiškiausių, ir šį privalumą įvertina vis daugiau žmonių, pasirenkant kokybiškas dujinio šildymo sistemas," sako Linas Panavas, "Junkers" prekybos atstovas Lietuvoje. Pasak jo, pernai ypatingai padidėjo moderniausių ir galingiausių – kondensacinio tipo dujinių šildymo katilų paklausa, jų parduota net 55 procentais daugiau nei prieš metus. Šie katilai yra 15-20 procentais ekonomiškesni už paprastus šildymo katilus ir jų poveikis aplinkai yra daug mažesnis. Iš viso pernai Baltijos šalyse parduota daugiau nei 12 tūkstančių "Junkers" dujinių šildymo ir karšto vandens ruošimo sistemų.

Kompanijos atstovai prognozuoja, kad pardavimų apimtys didės ir šiemet. "Junkers" dujiniai šildymo katilai populiarūs tiek tarp privačių namų ir butų savininkų, tiek ir diegiant šildymo sistemas visuomeniniuose bei gamybiniuose pastatuose. Pardavimų daugėja ir dėl nuolat plečiamo "Junkers" aptarnavimo centrų tinklo visuose Lietuvos regionuose, kuris leidžia užtikrinti nepriekaištingą kompanijos įrenginių eksploataciją.

„altinis: www.junkers.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.