Siunčiami duomenys...

 

Šiandien 12:15 portale reals.lt – tiesiogiai apie investicijas Turkijoje

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 26, 10:17

Pranešimas žiniasklaidai

2007 06 26

Vienos didžiausių nekilnojamojo turto agentūrų „ŽIA valda real estate” organizuojamą spaudos konferenciją bus galima tiesiogiai stebėti internete, nekilnojamojo turto portale reals.lt. Apie galimybes įsigyti būstą Turkijoje ekspertai kalbės šiandien 12:15 - 12:45.

„Spaudos konferencijoje pateiksime visus „už” ir „prieš”, kodėl dabar laikas pirkti nekilnojamąjį turtą Turkijoje, o tam iš tiesų dabar geras metas”, - sako „ŽIA valda real estate“ direktoriaus pavaduotoja ir viena iš konferencijos pranešėjų Gintarė Mikučionytė.

Spaudos konferencijoje taip pat dalyvaus Turkijos nekilnojamojo turto agentūros „Flagman & Taylor“ direktorius Utku Bayraktar. Didelę patirtį konsultuojant pirkėjus iš užsienio turintis ekspertas išsamiai apžvelgs Turkijos nekilnojamojo turto rinkos specifiką, kur kokybiškai įrengtų ir geroje vietoje esančių vilų bei apatamentų kvadratinis metras kainuoja perpus ar net triskart pigiau, nei Lietuvos pajūryje.

Spaudos konferencija apie investicijas į nekilnojamąjį turtą Turkijoje bus pirmoji, kurią bus galima stebėti viename populiariausių nekilnojamojo turto portalų reals.lt. „Planuojame ir toliau tiesiogiai transliuoti renginius, susijusius su nekilnojamuoju turtu ir šios srities mokymais”, – sako UAB „Reals” direktorė Ina Jankauskienė. Iki šiol tokios galimybės nesuteikdavo nė vienas šalies nekilnojamojo turto portalas.

Spaudos konferencija „Kodėl dabar laikas pirkti nekilnojamąjį turtą Turkijoje” vyks pirmąkart rengiamos tarptautinės konferencijos „400% grąža iš nekilnojamojo turto investicijų Turkijoje: mitas ar realybė?“ pertraukos metu. Išsamiai nekilnojamojo turto įsigijimą ir investicijas Turkijoje nagrinėjanti tarptautinė konferencija skiriama ir įmonėms, ir gyventojams.

Techninį spaudos konferencijos transliavimą portale www.reals.lt organizuos informacinių technologijų bendrovė UAB „Etalinkas”.

Apie UAB „ŽIA valda real estate“

Viena didžiausių nekilnojamojo turto kompanijų UAB „ŽIA valda real estate“ 2006 metais sudarė sandorių už 536,13 mln. litų, tai 5,4 karto daugiau nei 2005-aisiais. Praėjusių metų bendrovės apyvarta buvo 1,1 mln. litų. Bendrovės klientai - per 1000 Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių subjektų. „ŽIA valda real estate“ biurai šiuo metu veikia Vilniuje ir Kaune, iki rudens ketinama atidaryti biurą Klaipėdoje, vėliau - Panevėžyje ir Šiauliuose. Agentūra dirba ketvirtus metus ir teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas. 

Apie UAB „Reals“

UAB „Reals“ vienija daugiau kaip 40 Lietuvos nekilnojamojo turto bendrovių ir statytojų: „ŽIA valda real estate“, „Ober-Haus Nekilnojamasis turtas“, „Inreal“, „DnB NORD būstas“, „Eika“, „Andova“, „BRC Nekilnojamasis turtas“, „Imobiliar“, „Matininkai“ ir kt. Šios bendrovės bendrai užima apie 70 proc. tarpininkavimo parduodant nekilnojamąjį turtą ir jo statybų rinkos.

UAB „Reals“ valdomas nekilnojamojo turto portalas www.reals.lt patenka į labiausiai lankomų Lietuvos NT portalų penketuką. Iki 2007 m. rudens bendrovė planuoja užimti ketvirtadalį nekilnojamojo turto reklamos internete rinkos.

Rita Norutienė,

UAB „Baltic Media Partners“

Gintarė Mikučionytė,

UAB "ŽIA valda real estate"

direktoriaus pavaduotoja

Ina Jankauskienė UAB “Reals” direktorė

„altinis: www.ziareal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.