Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdoje rengta konferencija rado atgarsį tarptautinėje spaudoje

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 01, 19:28

Pranešimas žiniasklaidai

2007.08.01

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos 2007 m. gegužės 23 - 24 d. organizuota kruizinio verslo konferencija „Keleivių pervežimo tendencijos Europos Sąjungoje: kruizinės laivybos perspektyvos Baltijos jūros regione“ sulaukė tarptautinės žiniasklaidos dėmesio.

Vieno populiariausių tarptautinio kruizinio verslo žurnalo „SEATRADE CRUISE REVIEW“ leidėjas p. Christopher Hyman savo redakciniame straipsnyje „Senasis ir naujasis žemynai“ pasidžiaugė, kad kruizų verslas atsigręžia ir atranda senąjį žemyną – Europą, kuri savo kruiziniu potencialu yra ypač patraukli. Be to, įvairiuose Europos miestuose, taip pat ir Klaipėdoje, vykstantys svarbūs kruiziniai renginiai dar labiau stiprina šio regiono kruizinio verslo pozicijas.

Klaipėdos uostui 2007-ųjų metų kruizinis sezonas vėl bus rekordinis: tikimąsi virš 35 tūkstančių kruizinių keleivių ir 65 kruizinių lainerių apsilankymo.

Kristina Gontier,

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos 

Ryšių su visuomene specialistė

„altinis: www.portofklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.