Siunčiami duomenys...

 

Vakar kino teatrai sulaukė rekordinio žiūrovų skaičiaus

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 31, 12:52

Pranešimas spaudai

2007 m. Rugpjūčio 31d.

Yomayo kino dieną, rugpjūčio 30-ą, buvo parduotas rekordinis kiekis bilietų – 20 400. Tiek žiūrovų per vieną dieną kino centrai Forum Cinemas dar niekada nebuvo sulaukę – užpildyta daugiau nei 93% vietų. Taip pat  puikiai pasiteisino ir Forum Cinemas technologinė naujiena – bilietų pardavimas internetu, kurių buvo parduota daugiau nei 1000. Pasak Forum Cinemas rinkodaros projektų vadovo Dainiaus Beržinio, tai jau 15-oji YOMAYO šventė per visą Forum Cinemas istoriją bei trečioji Kaune. „YOMAYO dienos tarp mūsų žiūrovų pačios populiariausios. Nuo šių metų pradžios per visas YOMAYO dienas paprastai parduodavome 12 000 – 15 000 bilietų.

Tik rugpjūčio 30d. visuose Forum Cinemas kino centruose (Coca-Cola Plaza, Forum Cinemas Akropolis ir Forum Cinemas Kaune) bilietai į bet kurį rodomą kino filmą kainavo tik po 6 litus! Kaip jau tapo tradicija, taip kino centrai Forum Cinemas pasveikino iš atostogų grįžusius savo ištikimuosius žiūrovus – moksleivius ir studentus. Daugiausia dėmesio sulaukė lietuviškai dubliuota animacinė komedija „La Troškinys“ – į šį filmą buvo parduoti absoliučiai visi bilietai – 4 000. Didžiosiose salėse rodytą veiksmo trilerį „Bornas. Galutinis tikslas“ pamatė 5500 žiūrovų, na o prie „Simpsonų filmo“ sėkmės, vejantis legendinį „Titaniką“, prisidėjo dar 3000 kino žiūrovų.

„Vakar nekilnojamasis turtas Lietuvoje nebrango, nes visi buvo kine“, - juokauja D.Beržinis.

Apie UAB „Forum Cinemas"

UAB „Forum Cinemas“ kino rodymo ir platinimo veikla užsiima nuo 1994 metų. Lietuvoje bendrovė platina kompanijų „20th Century Fox“, „Buena Vista International“, „United International Pictures“ bei „Paramount Pictures International“ studijų filmus. Nuomos ir savininko teisėmis įmonė valdo Vilniaus kino centrus „Coca-Cola Plaza”, „Forum Cinemas Akropolis” ir „Forum Cinemas” Kaune.

Šis kino centrų tinklas veikia visose Baltijos šalyse ir Suomijoje bei planuoja plėsti savo veiklą Rusijoje ir Baltarusijoje. Lietuvoje „Forum Cinemas“ per metus parodo daugiau kaip 300 kino filmų.

Dainius Beržinis 

Rinkodaros projektų vadovas

UAB „Forum Cinemas”

„altinis: www.forumcinemas.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.