Siunčiami duomenys...

 

Baltic Outsourcing Association aktyvina veiklą tarptautinėje arenoje

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 02, 09:31

Pranešimas spaudai

2007 10 01

Baltijos šalių įmonių regioninio ir tarptautinio konkurencingumo didinimą skatinanti asociacija Baltic Outsourcing Association (BOA) tapo Ukrainoje organizuojamo Ukrainian Outsourcing Forum’2007 partnere. Forumas organizuojamas ketvirtus metus iš eilės, o šiais metais vyks Kijeve lapkričio 1-2 dienomis.

Pagrindinis forumo tikslas – skatinti Centrinės ir Rytų Europos informacinių technologijų (IT) ir verslo procesų užsakomųjų paslaugų (angl. outsourcing) rinkos vystymąsi. Forumo programos metu ketinama aptarti pasaulines užsakomųjų paslaugų tendencijas, Centrinės ir Rytų Europos konkurencingumą pasauliniame kontekste ir jo didinimo problematiką, bei užsakomųjų paslaugų rinkos aktualijas Rytų Europoje.

„Tikimės, kad mūsų dalyvavimas forume suteiks daugiau galimybių pasidalinti užsakomųjų paslaugų patirtimi ir nauda, užsakomųjų paslaugų, kaip verslo vadybos metodo kompetencijų patirtimi, rinkodaros ir pardavimo technikos subtilybėmis. Šie elementai yra labai svarbūs didinant užsakomąsias paslaugas teikiančių įmonių konkurencingumą regioninėje ir tarptautinėje rinkoje“, – sako asociacijos valdybos pirmininkas ir vykdomasis direktorius Saulius Masalskis.

Forumo Ukrainoje metu BOA rengs apskritojo stalo diskusijas su tam tikros srities ekspertais ir skirtingą veiklą vykdančių Lietuvos įmonių tiksliniais klientais. Tokiu būdu Lietuvos užsakomųjų paslaugų pardavėjai galės tiesiogiai komunikuoti su tiksline Ukrainos verslas-verslui (B2B) rinka. Šių diskusijų metu bus pristatoma Lietuvos įmonių teikiamų užsakomųjų paslaugų valdymo sprendimų nauda. Taip pat bus pademonstruota, kaip, sėkmingos partnerystės atveju, būtų užtikrinamas efektyvus ir ilgalaikis kliento verslo resursų funkcionalumas, sąnaudų mažinimas bei aukštesnė kokybė.

Vieną tokių diskusijų apskrito stalo metu asociacija moderuos kartu su didžiausios Baltijos šalyse pastatų ūkio valdymo įmonių grupės AB „City Service“ ekspertais. Diskusijose dalyvaus ir Kauno Technologijos Universiteto doktorantė Ligita Vasiliauskienė, profesionaliai besidominti užsakomųjų paslaugų populiarinimu ir plėtra Lietuvos rinkoje.

Į diskusiją kviečiamiems Ukrainos nekilnojamojo turto – bankų, prekybos centrų, biurų ir kitų pastatų, - valdytojams „City Service“ specialistai pateiks praktinius pavyzdžius, kaip profesionalaus pastatų ūkio valdytojo paslaugos leidžia sutaupyti tiek lėšų, tiek laiko.

S. Masalskis teigia, kad Ukrainos įmonėms BOA pasirengusi tapti patikimu ir efektyviu kanalu patekti į Europos Sąjungos užsakomųjų paslaugų rinką. „Plėtodama profesionalius kontaktus su tarptautinės užsakomųjų paslaugų rinkos žaidėjais mūsų asociacija stengiasi sukurti pridėtinę vertę. Asociacijos įmonės naudojasi mūsų ekspertine kompetencija kiekvienoje atskiroje vertės kūrimo grandyje – rinkos analizės ir tyrimų, rinkodaros sprendimų ir jų komunikacijos, įmonių strateginės veiklos planavimo, verslo teisės bei informacinių technologijų sprendimų srityse. Jei šios sritys sėkmingai valdomos, užtikrinamas optimalus įmonės funkcionavimas“, – reziumuoja asociacijos vadovas S. Masalskis.

Saulius Masalskis,

BOA valdybos pirmininkas ir vykdomasis direktorius

„altinis: www.balticoutsourcing.com

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.