Siunčiami duomenys...

 

Telekonferencija - “Naujos tendencijos mokymo procese”

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 23, 11:00

Pranešimas spaudai

2007 m. spalis 22 d.

Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas (KMTP) kviečia susipažinti su moderniųjų technologijų pritaikymu mokymo procesuose. Spalio 25 dieną organizuojama telekonferenciją „Naujos tendencijos mokymo procese“.

Mokslininkams, įvairių sričių specialistams auditorijai pateikti norimą informaciją ir sukauptas žinias vien iškalbos ar turimo patirties nebepakanka. Norint sudominti klausytojus ir sulaukti jų susidomėjimo vis dažniau naudojami novatoriški mokymo metodai.

 “Skaidrių demonstravimas, video medžiagos panaudojimas paskaitose ar mokslinėse konferencijose, žinių patikrinimas ir atsiskaitymai virtualioje erdvėje šiame technologijų amžiuje jau nebestebina. Sugalvojama vis naujų metodų, kaip patraukliai, nenuobodžiai ir įdomiai pateikti informaciją klausytojams. Norime, kad mūsų regiono mokslo sričių atstovai iš arti susipažintų su šiuo metu edukaciniuos ir moksliniuose procesuose taikomais naujais mokymo metodais“, -  apie telekonferenciją pasakojo KMTP direktorė Roma Stbrienė. “

Pasak telekonferencijos organizatorių, vystantis technologijoms atsiranda vis naujų mokymo metodų. Vienas iš jų - distancinis mokymas. Lietuvoje šis metodas vis dar aktyviai nenaudojamas, tačiau Vakarų Europoje mokytis per atstumą darosi labai populiaru. .

 „Norint mokytis, nebūta gaišti laiko ir skubėti į kitame Lietuvos gale esančią mokslo įstaigą. Panudojus modernias ryšio priemones, įrengiamos specializuotos distancinio mokymo klasės, kur studentai gali tobulinti savo žinias, pasitelkiant moderni ryšio klausytis universitetinių studijų programų modulių. Visa tai leidžia geriau išnaudoti kvalifikuotų dëstytojų darbo laiką ir sudaryti galimybes studentams įgyti naujų žinių. „

Telekonferencija “Naujausi mokymo metodai” organizuojama spalio 25 dieną 12 val Klaipėdos mokslo ir technologijų parke (H. Manto 84 )

UAB „VRA“ direktorius

Andrius Sutnikas 

„altinis: manager.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.