Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos uoste lankosi Baltarusijos respublikos transporto ir komunikacijų ministerijos atstovų ir verslininkų delegacija

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 25, 17:24

2007 11 23

2007 m. lapkričio 26–27 d. Klaipėdos uoste lankysis Baltarusijos respublikos transporto ir komunikacijų ministerijos atstovų ir verslininkų delegacija: lapkričio 26 d. VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje įvyks VIII Lietuvos ir Baltarusijos transporto darbo grupės posėdis (Baltarusijos respublikos užsienio prekybos krovinių pervežimo ir perkrovimo per Klaipėdos uostą optimizavimo klausimams), o lapkričio 27 d. delegacija laivu po uosto akvatoriją apžiūrės uosto kompanijų pajėgumus ir veiklą.

  Baltarusijos respublikos transporto ir komunikacijų ministro pavaduotojo – šios darbo grupės Baltarusijos pusės vadovo Aleksandr Nesterovič vadovaujama Baltarusijos delegacija, kurios sudėtyje yra Baltarusijos respublikos transporto ir komunikacijų ministerijos, Baltarusijos geležinkelių, muitinės komiteto, koncerno „Belneftechim“, kalio trąšų gamintojo „Belaruskalij“ ir kalio trąšų eksportuotojo UAB „Beloruskaja kalijnaja kompanija“ ir kitų šios šalies pramonės įmonių atstovai, Klaipėdos uoste lankysis 2 dienas.

Baltarusijos delegaciją lydės LR susisiekimo viceministras – šios darbo grupės Lietuvos pusės vadovas Č. Šikšnelis, LR Susisiekimo ministerijos, VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos, Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos, AB „Lietuvos geležinkeliai“ ir Klaipėdos uosto kompanijų vadovai.

2007 lapkričio 26 d. Uosto direkcijoje įvyks VIII Lietuvos ir Baltarusijos transporto darbo grupės posėdis (Baltarusijos respublikos užsienio prekybos krovinių pervežimo ir perkrovimo per Klaipėdos uostą optimizavimo klausimams), kurio metu bus kalbama apie ankstesniųjų posėdžių nutarimų vykdymą, baltarusiškų krovinių pervežimo per Klaipėdos uostą apimtis ir sąlygas 2008 metams. 2007 lapkričio 27 d. Baltarusijos delegacija laivu po uosto akvatoriją apžiūrės uosto kompanijų pajėgumus ir veiklą.

2007 m. lapkričio 26 d. 1800 – 1815 val. visus žiniasklaidos atstovus maloniai kviečiame atvykti į VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos (J. Janonio g. 24) didžiojoje posėdžių salėje įvyksiantį susitikimą su Baltarusijos delegacija, kurio metu bus pristatyti VIII Lietuvos ir Baltarusijos transporto darbo grupės posėdžio metu svarstyti klausimai ir priimti nutarimai.

Geda Marozaitė,

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos 

Marketingo vadybininkė – atstovė ryšiams su visuomene

„altinis: www.portofklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.