Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos moksleiviai užsiima verslu

  • Vakarai LT
  • 2011, kovo 04, 15:04

Penktadienį Klaipėdoje vyko pirmoji Mokinių mokomųjų bendrovių ir Mokinių verslo komandų mugė Klaipėdoje. Klaipėdos moksleiviai vykdė prekybą pačių mokinių pagaminta įvairia produkcija, vyko komandų prisistatymai. Džiugu, jog Klaipėdoje esama aktyvių, iniciatyvių, savimi pasitikinčių, orientuotų į tikslą ir atsakingų moksleivių bei mokytojų, kurie šiuos moksleivius moko ir ugdo. Mugėje labiausiai išsiskyrė “Ąžuolyno” gimnazija. Iš 21 mugėje dalyvavusių moksleivių įmonių net 8 buvo “Ąžuolyno“ gimnazijos.

„altinis: verslas.vakarai.lt/blog/article/klaipedos-moksleiviai-uzsiima-verslu-vaizdo-irasai-su-moksleiviu-prisistatymais

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.