Siunčiami duomenys...

 

Mokymai - Verslo pradžia nuo verslo idėjos

  • Vakarai LT
  • 2020, birželio 23, 12:33

Šie mokymai yra skirti dar tik svarstantiems apie nuosavą verslą. Mokymų tikslas yra padėti dalyviams išgryninti galimas verslo idėjas, suprasti apmokestinimo mokesčiais skirtumus ir sustiprinti savo pasitikėjimą pradėti nuosavą verslą – „dirbti sau“.

„Verslo pradžia nuo verslo idėjos“ mokymų esmė

Dažnai girdime ir  skaitome įvairiuose šaltiniuose (TV laidose, straipsniuose, knygose ir pan.), kurie teigia,  jog „dirbk tai ir ten, kur yra tavo aistra ir būsi sėkmingas!“ Tai yra tiesa, tačiau yra ir kita šios istorijos dalis, kuri sako, jog, jeigu nesuprasime, kokios kliūtys laukia ateityje, kai pradėsime dirbti sau, nepajėgsime prisiimti atsakomybės už tai, ką darome. Dažnai atsitinka taip, kad žmonės pradeda ieškoti būdų, kaip galima keisti nepageidaujamą situaciją, kurią jau susikūrė dėl nežinojimo. Jeigu kuriame verslą, jis visada reikalaus tiek mūsų paties kaip savininko įdirbio, mūsų asmeninio laiko, tiek ir „beprotiško užsidegimo“ iš mūsų pačių vidaus, kurį kuria mūsų širdis… Todėl reikšmingi ir svarbūs yra abu dalykai:

Daugiau informacijos: https://manager.lt/mokymai/verslo-idejos-verslo-pradzia/

 

„altinis: manager.lt/mokymai/verslo-idejos-verslo-pradzia/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.