Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos konservatoriai: "Miesto valdžiai klaipėdiečiai nerūpi"

  • Vakarai LT
  • 2007, sausio 24, 16:23

Pranešimas spaudai

2007m. sausio 24d., Klaipėda 

Tėvynės Sąjungos Klaipėdos skyrius kartu su visais klaipėdiečiais piktinasi Klaipėdos miesto valdžios bejėgiškumu ir nesugebėjimu užtikrinti kokybiško ir greito gatvių valymo. Klaipėdos savivaldybė moka UAB "Specialus autotransportas" pinigus, kad bendrovės darbuotojai žiemos metu, netikėtai pasnigus, būtų pasirengę greitai pradėti valyti miesto gatves.

Tėvynės Sąjunga vakar dieną apklausė Klaipėdos miesto gyventojus, maršrutinių autobusiukų ir taksi vairuotojus, kurie papasakojo, kad antradienį miesto centre Daukanto ir Šaulių gatvės tik 14 valandą buvo pradėtos barstyti druska. Maršrutinių autobusų vairuotojai nematė, kad kas nors būtų valęs pagrindinę miesto arteriją – Taikos prospektą.

 Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis taip pakomentavo susidariusią situaciją:

 "Mes žinojome, kad mūsų miesto valdžiai kuria kosminius planus, besirūpindama Klaipėdos strateginiais aplinkkeliais, keliais, kurie tarnauja uosto įmonėms, ir visai pamiršta kasdienius žmonių rūpesčius. Tačiau miesto meras, jau antri metai lipa ant to pačio grėblio. Jeigu miesto valdžiai klaipėdiečiai nerūpi iki rinkimų likus vienam mėnesiui, paklauskime savęs ar jai klaipėdiečiai rūpės, kai po rinkimų praeis vienas mėnuo".

Kęstutis Gabšys

TS Klaipedos m. rinkimu štabo vadovas

Seimo nario A.Ažubalio padejejas

„altinis: www.tsajunga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.