Siunčiami duomenys...

 

Reals.lt pasiūlė rinkai naują produktą

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 14, 09:31

Pranešimas žiniasklaidai

2007 02 14

Nekilnojamo turto (NT) portalas Reals.lt  sukūrė ir sėkmingai įgyvendino NT pirkimo, imant banko paskolą, vieningą algoritmą, kurio dėka pirkėjas Reals.lt portale vienu mygtuko paspaudimu gali išsiųsti trims pagrindiniams šalies bankams pirminį užklausimą apie paskolos sąlygas konkrečiam objektui įsigyti

Nuo praėjusių metų rudens internetinis portalas Reals.lt  pasiūlė savo lankytojams, planuojantiems nekilnojamą turtą įsigyti su banko paskola, greitą ir paprastą būdą išsiaiškinti pirmines paskolos gavimo sąlygas iš karto trijuose didžiuosiuose šalies bankuose. Tai leidžia vienu metu gauti ir palyginti operatyvią bankų informaciją. Kaip teigia UAB "Reals" direktorius Vilius Juraitis,

paslauga siūloma siekiant taupyti tiek portalo skaitytojų, tiek banko darbuotojų laiką. „Potencialus banko klientas suradęs mūsų portale jį dominantį NT, gali vienu metu išsiųsti užklausimus apie paskolos gavimo sąlygas trims bankams ir lygiagrečiai gauti iš jų atsakymus“, - naujos paslaugos privalumą įvardina p. Juraitis. – „Žmogus, sėdėdamas prie savo kompiuterio, gali apsvarstyti, palyginti ir išsirinkti jam priimtiniausią variantą, ir jau priėmęs sprendimą eiti būtent į tą banką, kuris jo nuomone pasiūlo optimaliausias sąlygas, nesigaišindamas vizitais  kituose bankuose, nes jau žino ir jų pasiūlymus.“ Kita vertus, trijų bankų vadybininkai, gavę internetinę užklausą, gali operatyviai sureaguoti į kiekvieną konkretų atvejį ir pasiūlyti potencialiam klientui pirmines paskolos gavimo sąlygas. Jeigu klientas susidomi ir ateina į banką, pirmasis apsilankymas būna konstruktyvesnis, nes bankas būna jau atlikęs „namų darbus“.

"Hansabanko" Būsto finansavimo departamento direktorė Žana Kovšova teigia, kad ši Reals.lt paslauga sukuria klientui pridėtinę vertę ir padidina pasirinkimo galimybę. „Iš šios skaičiuoklės paklausimų gauname kasdien, daugeliu atveju susisiekę su klientais iškart rezervuojame jiems susitikimą su paskolų vadybininkais - tai taupo klientų laiką", - paslaugos naudingumą komentuoja p. Kovšova.

Paslaugos patrauklumą įvertino ir kitos bendrovės – „Reals.lt“ partnerės, pareiškę norą įsigyti ir įsidiegti skaičiuoklės algoritmą savo internetiniuose puslapiuose. „Esame įsitikinę, kad paskolų skaičiuoklės algoritmas, kurį sugalvojo Reals.lt, ženkliai sutaupys klientų laiką ir ugdys jų lojalumą“, – teigia NT bendrovės  „Ontex“ komercijos direktorius Nerijus Valančius.

Jūratė Vaičiuvienė

RsVA "Baltic Media Partners"

projektų vadovė

„altinis: Reals.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.