Siunčiami duomenys...

 

Darbuotojų trūkumas skatina naudoti technologijas

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 25, 17:51

Pranešmas spaudai

2007.02.19

Paskutiniu metu Lietuvos įmonės susiduria su skaudžia problema - kaip plėsti verslą kai trūksta reikiamų specialistų?

Ši problema įmonių vadovus paskatino vėl sugrįžti prie nagrinėto klausimo - darbuotojų efektyvumo didinimas panaudojant kompiuterines verslo valdymo technologijas.

Tik tokiu būdu galima plėsti darbų apimtis ir tuo pačiu metu išlaikyti arba tik minimaliai didinti darbuotojų skaičių. Tuo pačiu padidėja įmonės teikiamų paslaugų kokybė ir operatyvumas.

Įmonių vadovai, kurie šiandien renkasi modernų verslo procesų ir informacijos valdymo kelią - padeda tvirtus pamatus pagrindinių veiklos rodiklių augimui pačioje artimiausioje ateityje.

Pasirinkus ir įsidiegus kad ir minimalią vos kelis šimtus litu kainuojančią programą - galima pamatyti konkrečius pagerėjimo rezultatus per 1-2 mėnesi us.

Toliau reikia sekti ir analizuoti procesus, nustatyti kurios veiklos reikalauja daug pasikartojančių veiksmų ir kurioms reikia daugiausiai laiko. Tokias veiklas galima automatizuoti ir išlaisvinti darbuotojo daug brangaus laiko, kurį jis gali skirti papildomų užsakymų apdorojimui.

Verslo procesų analizė ir optimizavimas panaudojant technologijas - tiesioginis kelias į sėkmingo verslo plėtrą.

Apie VDVS

UAB VDVS - Verslo Duomenų Valdymo Sprendimai

Įmonės specializuojasi verslo valdymo programinės įrangos gamyboje.

Įmonėje sukurta originali dokumentų ir projektinių darbų planavimo ir eigos sekimo programinė įranga.

Įmonė platina standartines ir gamina nestandartines verslo ryšių valdymo (CRM) programas smulkioms ir vidutinio dydžio įmonėms.

Įmonės sukurtomis programomis sėkmingai naudojasi tokios įmonės kaip UAB "Kauno komprojektas", AB "Pramprojektas", UAB "Ribinis būvis", UAB "Baltnora" ir kitos.

Audrius Palenskis

„altinis: www.vdvs.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.