Siunčiami duomenys...

 

Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyrius pradėjo tartis dėl Klaipėdos valdymo

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 26, 18:20

Informacinis pranešimas

2007-02-26 Klaipėda

Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyrius pradėjo konsultacijas su kitomis politinėmis partijomis dėl atsakomybės už Klaipėdos miesto valdymą.

Tėvynės sąjungą tenkintų du galimi koalicijos variantai. Geriausias koalicijų variantas yra „atsakomybės koalicija“, kurią sudarytų trys dešiniosios partijos- liberalcentristai, liberalų sąjūdis ir konservatoriai, - gavusios didžiausią klaipėdiečių pasitikėjimą. TS Klaipėdos skyriaus pirmininko Naglio Puteikio nuomone, „atsakomybės koalicija leistų suformuoti tvirčiausią  ir profesionaliausią komandą, kuri dirbtų miesto labui“.

Antroji įmanoma koalicija galėtų būti formuojama, jeigu dabar miestą valdantys liberalcentristai nedrįstų prisiimti atsakomybės už miesto ateitį. Tokiu atveju galima būtų formuoti plataus pasitikėjimo bendruomenės koaliciją, kurios branduolį sudarytų liberalų sąjūdis, konservatoriai ir abi rusų bendruomenės interesus Klaipėdoje atstovaujančios partijos.

Tėvynės sąjungos Klaipėdos rinkimų sąrašo lyderis Marius Usonis, pradėdamas konsultacijas dėl valdančiosios koalicijos sudarymo pažymėjo, kad „kol kas nevyksta derybos dėl postų. Tėvynės sąjunga pradžioje kalbėsis dėl bendrų darbų sąrašo. Susitarus dėl darbų, bus galima pradėti kalbėtis dėl postų“.

Kęstutis Gabšys

Rinkimų štabo vadovas

„altinis: klaipeda.tsajunga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.