Siunčiami duomenys...

 

UAB ,,Arijus“ veikla remsis aukštais aplinkos apsaugos standartais

  • Vakarai LT
  • 2007, balandžio 04, 11:02

Pranešimas žiniasklaidai

2007 04 04

Krovinių gabenimo ir ekspedijavimo bendrovei „Arijus“ įteiktas naujas ISO 14001 vadybos sistemos sertifikatas. Įdiegta aplinkos apsaugos sistema garantuoja, kad aplinkos apsaugos standartų bus laikomasi visuose bendrovės veiklos etapuose.

Bet kurio ISO standarto įdiegimas pirmiausia reiškia įsipareigojimą nuolat gerinti teikiamų paslaugų kokybę bei veikia jų pripažinimą. Be to, įgijusi šį sertifikatą įmonė įpareigota rinktis ekologiškiausią veiklą rinkoje vykdančius rangovus.

Siekdama laikytis aukštų ekologiškos veiklos standartų bei plėsdama paklausias autotranstorto paslaugas, iki 2008 m. pabaigos bendrovė ketina investuoti į nuosavo vilkikų parko atnaujinimą apie 17,5 mln. litų (pernai jau investavo apie 3,22 mln. litų) ir įsigyti 70 modernių ir ekologiškų „Euro-5“ standartus atitinkančių vilkikų. Pirmieji vilkikai bendrovę pasieks šią gegužę.

Be naujojo ISO 14001 sertifikato, įmonei atnaujintas ISO 9001 vadybos sistemos sertifikatas.

Violeta Ulevičienė,

Viešųjų ryšių ir reklamos direktorė

„altinis: www.arijus.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.