Siunčiami duomenys...

 

„ŽIA valda real estate“ – tarp geriausiai aptarnaujančių šalies įmonių

  • Vakarai LT
  • 2007, balandžio 12, 10:02

Pranešimas žiniasklaidai

2007 04 12

Nepriklausomo slapto pirkėjo tyrimo duomenimis, nekilnojamojo turto agentūra „ŽIA valda real estate“ pateko į dešimtuką geriausiai klientus aptarnaujančių šalies bendrovių, kurios dalyvavo akcijoje „Pagirk gerą aptarnavimą“.

Slapto pirkėjo tyrimą atlikusi specializuota bendrovė SPECT Vilniuje ir Kaune veikiančiai nekilnojamojo turto agentūrai „ŽIA valda real estate“ skyrė šeštąją vietą. Iš viso savo aptarnavimo kokybę profesionaliam vertinimui patikėjo 32 įvairaus profilio šalies įmonės, įskaitant bankus, prekybos tinklus, telekomunikacijų bendroves.    

„Klientų aptarnavimo kokybei nuo pat įmonės įkūrimo skiriame didelį dėmesį, esame sukūrę išskirtinį verslo modelį ir jį nuolat tobuliname“, - sako „ŽIA valda real estate“ direktoriaus pavaduotoja Gintarė Mikučionytė. Per šiuos metus aptarnavimui gerinti ir personalui mokyti „ŽIA valda real estate planuoja skirti iki 500 tūkst. litų.

„Visada stengiamės, kad nei viena klientų užklausa ar skambutis neliktų neatsakytas. Tai įgyvendinti nėra paprasta, reikalingos investicijos į modernias technologijas“, - sako ŽIA valda real estate“ atstovė. Nekilnojamojo turto agentūroje yra sukurta specifinė duomenų bazė, kuri leidžia per dieną aptarnauti iki šimto klientų užklausų, gaunamų elektroniniais kanalais. Dar tiek besidominčių nekilnojamojo turto paslaugomis kreipiasi telefonu. Šias užklausas valdo agentūroje įkurtas skambučių centras.

Pasak G.Mikučionytės, pastaruoju metu vis stiprėja tendencija apie nekilnojamojo turto objektus ar paslaugas teirautis elektroniniu paštu – tokios jau sudaro daugiau nei pusę visų užklausų. „Interneto skvarba Lietuvoje kasmet didėja – parašyti elektroninį laišką vis didesniam skaičiui lietuvių ne tik didžiausiuose šalies miestuose tampa paprasta, greita ir patogu“, - teigia „ŽIA valda real estate“ direktoriaus pavaduotoja.

Į biurą, anot nekilnojamojo turto ekspertės, klientai paprastai ateina jau svarstyti konkrečių pasiūlymų. „Iki šiol Lietuvoje vis dar neretai manoma, kad nekilnojamojo turto paslaugas gali teikti visi, tačiau kokybiškas – tikrai ne“, - užtikrina G.Mikučionytė. Pasak jos, tik profesionaliai išmanant rinką ir jos specifiką bei sukūrus veiklos sistemą klientui galima pasiūlyti pridėtinę paslaugos vertę bei kokybišką aptarnavimą.

Visą kovo mėnesį vykusioje akcijoje „Pagirk gerą aptarnavimą“ „ŽIA valda real estate“ dalyvavo pirmąkart. „Norėjome pažiūrėti, kaip iš tiesų mus vertina klientai, nes slapto pirkėjo tyrimą visoms įmonėms atliko nepriklausoma profesionali bendrovė. Džiaugiamės, kad tarp tiek daug sėkmingai veikiančių šalies įmonių sulaukėme aukšto aptarnavimo kokybės įvertinimo. Kitais metais stengsimės, kad būtų dar geriau“, - žada G.Mikučionytė.

Apie „ŽIA valda real estate“

Viena didžiausių nekilnojamojo turto kompanijų UAB „ŽIA valda real estate“ 2006 metais sudarė sandorių už 536,13 mln. litų, tai 5,4 karto daugiau nei 2005-aisiais. Praėjusių metų bendrovės apyvarta buvo 1,1 mln. litų. Bendrovės klientai - per 1000 Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių subjektų. „ŽIA valda real estate“ biurai šiuo metu veikia Vilniuje ir Kaune, iki rudens ketinama atidaryti biurą Klaipėdoje, vėliau - Panevėžyje ir Šiauliuose. Agentūra dirba ketvirtus metus ir teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas.  

Rita Norutienė,

„Baltic Media Partners“ projektų vadovė

Gintarė Mikučionytė,

"ŽIA valda real estate" direktoriaus pavaduotoja

„altinis: www.ziareal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.