Siunčiami duomenys...

 

Kino centrai „Forum Cinemas“ žada įspūdingą vasarą

  • Vakarai LT
  • 2007, gegužės 15, 11:10

Pranešimas spaudai

2007 m. gegužės 15 d., Vilnius

Įspūdingas YOMAYO orkestras Vilniuje ir Kaune kvies miestiečius švęsti KINO Vasaros pradžią.

Vasaros kino filmų repertuaras sinoptikų žadamą ir taip šiltą vasarą pavers dar karštesne, o įspūdingiausi šių metų filmai kaitins kino mylėtojų fantaziją.

Šiandien Kaune, o rytoj Vilniuje, įprastą tylą sudrebins šmaikštus, nuotaikingas YOMAYO orkestras, priversiantis suklusti ir nusišypsoti kiekvieną miestelėną. „Forum Cinemas“ kino centrų iniciatyva orkestras skelbs gerą žinią, kad vasara jau atėjo ir ragins švęsti.

 Lietuvos vaikų ir jaunimo centro „Vilnius“ orkestrantai,  vadovaujami Rimanto Pašiūno gegužės 15 dieną 17.00 val.  nuo Kaune esančių Santuokų rūmų žingsniuos per senamiestį (Vilniaus gatve) ir visą miesto centrą (Laisvės alėja) iki Akropolio.

Gegužės 16 dieną orkestras, lydimas žavingų šokėjų, 17.15 pajudės nuo Lukiškių aikštės Vilniuje. Muzikantai, apsiginklavę, būgnais ir pučiamaisiais instrumentais, drebins Gedimino prospektą, Pilies, Didžiąją ir Vokiečių gatves.

YOMAYO orkestras, grodamas samba, mamba, rokenrolą bei populiariuosius maršus kvies didžiųjų miestų gyventojus ir jų svečius pasitikti kino vasarą. Orkestro pasirodymo metu taip pat bus pristatytas ir 2007 metų būsimos Dainų dainelės repertuaras.     

„Pastebime, kad naujuoju kino teatru „Forum Cinemas“ Kaune susidomėjimas auga, o kiną, kaip laisvalaikio praleidimo formą renkasi vis daugiau Lietuvos gyventojų ne tik Kaune, bet ir Vilniuje. Dovanodami orkestro eiseną miestui norime pakelti nuotaiką ne tik tiems, kurie jau pamilo kiną, bet ir tiems, kurie dar tik ketina apsilankyti viename iš trijų „Forum Cinemas“ kino centrų, – pabrėžė bendrovės „Forum Cinemas“ generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis.

Kaip teigia „Forum Cinemas“ vadovas, vasara, kai daugiau laisvo laiko, puikus metas pamatyti kuo daugiau populiarių kino filmų. 

A. Baltrušaitis pristatė, kad kino mylėtojus „Forum Cinemas“ visą vasarą džiugins pripažintais geriausiais ir įspūdingiausiais šių metų filmais „Karibų Piratai: pasaulio pakrašty“, naujausi Hario Poterio nuotykiai, o lietuviškai dubliuotų filmų mylėtojus pradžiugins „Šrekas Trečiasis“ bei kultinės Simpsonų šeimynėlės nesusipratimai.  

Aštresnio siužeto mylėtojai galės mėgautis žiūrėdami veiksmo filmą su Bruce Willis‘u „Kietas riešutėlis 4“, režisieriaus Michael Bay fantastinį kino šedevrą „Transformeriai“, ”Oušeno Tryliktuką“ su pačiais geriausiais aktoriais ir dar 23 kitus, įspūdingiausius kino ekrano, filmus.

Tikinama, kad „Forum Cinemas“ stebins ne tik gerais filmais, bet ir patraukliomis akcijomis.

Gegužės 17 d „Forum Cinemas“ kino centruose Kaune bei Vilniuje  kinomanų laukia YOMAYO diena, kai visi bilietai kainuos tik po 6 litus. O nuo gegužės 24 dienos pirkdami penkis bilietus mokėsime tik už keturis. Ši akcija tęsis iki rugpjūčio vidurio.

Anot A. Baltrušaičio, planuojant vasaros akcijas, buvo atsižvelgta į atostogaujančio jaunimo finansines galimybes, todėl pasiūlytos studentams ir mokiniams patrauklesnės bilietų kainos.

Apie UAB „Forum Cinemas"

UAB „Forum Cinemas“ kino rodymo ir platinimo veikla užsiima nuo 1994 metų. Lietuvoje bendrovė platina kompanijų „20th Century Fox“, „Buena Vista International“, „United International Pictures“ bei „Paramount Pictures International“ studijų filmus.

Nuomos ir savininko teisėmis įmonė valdo Vilniaus kino centrus „Coca-Cola Plaza”, „Forum Cinemas Akropolis” ir „Forum Cinemas” Kaune.

Šis kino centrų tinklas veikia visose Baltijos šalyse ir Suomijoje bei planuoja plėsti savo veiklą Rusijoje ir Baltarusijoje. Lietuvoje „Forum Cinemas“ per metus parodo daugiau kaip 300 kino filmų.

Dainius Beržinis 

Reklamos projektų vadovas

UAB „Forum Cinemas”

„altinis: www.forumcinemas.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.