Siunčiami duomenys...

 

Gegužės 24 dieną Klaipėdoje duris atvers modernus "NIC" centras

  • Vakarai LT
  • 2007, gegužės 23, 12:30

 Pranešimas žiniasklaidai

2007 05 23 

Veiks 18 įmonių ir atstovybių

Klaipėdoje, šalia naujosios perkėlos, gegužės 24 dieną duris atvers naujas 4500 kvadratinių metrų ploto Namo inžinerijos ir interjero centras NIC, kuris įsikūrė strategiškai patrauklioje miesto vietoje, šalia senamiesčio, vienoje iš pagrindinių ir judriausių Klaipėdos gatvių — Minijos gatvės pradžioje. Tai — saloninės prekybos centras, kuriame dirbs 18 įmonių ir atstovybių, siūlančių su statybos inžineriniais sprendimais, apdaila ir interjeru susijusias paslaugas.

NIC projekto tikslas – po vienu stogu suburti žinomas, rinkoje gerai užsirekomendavusias, profesionaliai dirbančias įmones, kurių veikla sietina išskirtinai su būsto inžinerija, interjeru ir dizainu. Centras išsiskiria tuo, kad čia atėjęs pirkėjas tiesiogiai iš gamintojo ar importuotojo gauna išsamią ir kvalifikuotą informaciją nuo pradinės darbų eigos iki jų vykdymo ir garantinio aptarnavimo.

Išsiskirs fasado forma

Klaipėdos centro išskirtinis bruožas — čia bus ne tik prekiaujama, bet teikiamos ir projektavimo bei dizaino paslaugos. Namo inžinerijos ir interjero centre įrengtoje 50 vietų konferencijų salėje įsikurs savotiškas specialistų švietimo centras, kuriame projektuotojai — konstruktoriai bei kiti inžinerijos ir interjero specialistai bus supažindinami su savo srities naujovėmis, rengiami mokymai įrenginių montuotojams, skaitomos paskaitos interjero kūrėjams bei ruošiamos parodos ir pristatomi projektai visada laukiamiems klientams.

Pastato išskirtinumą paryškina įdomi viršutinio aukšto fasado forma, kuri smailiu kampu pabrėžia pastato šiuolaikiškumą ir modernumą. Į naują pastatą bendrovė "Vilpros investicija" investavo apie 9 milijonus litų. Tai antras tokio pobūdžio centras Lietuvoje. Kaune toks centras atidarytas prie 2 metus.

Partneriai garsios bendrovės

Maždaug pusę pastato ploto užima nuolatiniai partneriai prekiaujantys šildymo, vėdinimo ir kondicionavimo sistemomis, santechnikos įrengimais bei apdailos medžiagomis. Tai žinomos šalies bendrovės: "Vilpra" — šildymo ir židinių įranga, "Murestos prekyba" — vonios kambario įranga, "Murina"— šviestuvai, baldai, interjero detalės, "Retroforma" — interjero dizaino salonas, "Mituvos langai" — langai, durys, fasadai, "Taurakalnis" — durų gamyba ir prekyba, "Slenkančios sistemos" — spintos, pertvaros, drabužinės, " SBR studio " — vidaus durys ir parketas, "Exterus" — fasadų apdailos sistemos ir dažai, "Veskonas" — vėdinimas, kondicionavimas ir orinis šildymas, "Alternatyvi kryptis" — židinių projektavimas ir montavimas, "Jungtinių Pajėgų Namai" — architektūra, interjerai ir gamyba, užuolaidų ir interjero studija "Jaukumas, "Tapetų linija" — visų rūšių tapetai, "Dano studija" — patalpų interjero projektavimas, bei meninė apdaila, "Cikė" — laiptai, "Srovenė" - vandens siurbliai, filtrai, gręžiniai.

Statys ir daugiau centrų

NIC tinklą valdančios bendrovės "Vilpros investicija" duomenimis, iki tol kitose vietose veikusios įmonės, pradėjus veiklą Kauno NIC centre, pirmaisiais veiklos metais padidino savo apyvartą iki 60 procentų. Sulaukta sinergijos efekto, atsiradusio subūrus po vienu stogu panašaus profilio, bet nekonkuruojančias, o viena kitą papildančias įmones. NIC prekinio ženklo centrą šiemet taip pat numatoma atidaryti Šiauliuose. Jau projektuojami tokie centrai Utenoje, Panevėžyje. Tinklo plėtra planuojama baigti 2009 metais Vilniuje. Visus šešis miestus apimančio projekto vertė — daugiau kaip 80 mln. litų.

Sieks Lietuvos rekordo

NIC Klaipėdoje atidarymo proga, gegužės 24 dieną svečiai kviečiami į INŽINERIJOS, INTERJERO IR MADOS SINTEZĖS šou. Renginio metu dizaineris Modestas Vasiliauskas kurs šešias originalias sukneles iš detalių, naudojamų namo inžinerijoje, interjere ir dekore. Suknelių modeliams bus panaudotos santechninės kriauklės ir jūrinės kriauklytės (tokia suknelė pretenduoja būti įrašyta į Lietuvos rekordų knygą) bei kiti interjere naudojami elementai: maišytuvai, instrumentai skirti židiniams valyti ir pirties akmenukai, keramikinės plytelės, šviestuvai ir lemputės, tapetai ir dažai.

„altinis: www.nicentras.lt/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.