Siunčiami duomenys...

 

PLC "MEGA" išdalins rekordinio dydžio tortą

  • Vakarai LT
  • 2007, gegužės 29, 09:48

Pranešimas žiniasklaidai

2007 05 29

Birželio 2 d. Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga prekybos ir laisvalaikio centras „MEGA“  kartu su UAB „Alkava“ iškeps didžiausią kada nors šalyje keptą tortą ir vaišins visus prekybos centro lankytojus ir šventės dalyvius. Rekordas bus oficialiai užfiksuotas ir įrašytas į Lietuvos rekordų knygą.

„Vaikai patys didžiausi smaližiai, todėl Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga didžiausiems smaližiams dovanojame didžiausią Lietuvoje tortą,“ – teigė PLC „MEGA“ rinkodaros direktorius Dainius Kalina.

Rekordinio dydžio skanėstas svers 1600 kilogramų. Jo gamyba konditerijos fabrike truks penkias paras, o kepant dalyvaus daugiau nei 40 konditerių. Kepimo procesą nuolatos stebės nepriklausoma komisija. Rekordo fiksavimo dieną pagamintas tortas bus atvežtas į PLC „MEGA“, kur dar tris valandas bus baigiamas ruošti ir puošiamas.

Rekordiniam tortui pagaminti ketinama sunaudoti sunkiai įsivaizduojamą kiekį įvairiausių skanumynų: 200 kilogramų vyšnių uogienės, 240 kilogramų grietinėlės, 250 kilogramų sutirštinto pieno. Taip pat daugiau nei 8300 kiaušinių ir 300 kilogramų sviesto. O torto dekoracijos – namelis ant vištos kojelės, traukinys, saulutė, sraigė, drugelis, kiškis – svers daugiau nei 200 kilogramų.

Kol tortas bus galutinai paruoštas ir papuoštas, prekybos ir laisvalaikio centre vyks teatralizuotas koncertas vaikams „MEGA“ – vaikų stebuklų šalis“. Tai pasaka apie balionų fėją, kuri turi nesuskaičiuojamą galybę balionų. O kiekviename balione po vieną vaikišką norą.

„Vaikai nuostabūs savo svajonėmis ir tikėjimu, jog galiausiai jos išsipildys. Užaugę dažniausiai prarandame šį tikėjimą. Todėl, norėdami paskatinti šias nuostabias savybes, pakvietėme dalyvauti garsiausius Lietuvoje magus „Di Archi“, bei „Dangus 2“ dalyvius. Jie parodė, kaip svajonės virsta tikrove,“ – sakė PLC „MEGA“ rinkodaros direktorius Dainius Kalina.

Teatralizuotoje pasakoje – koncerte dalyvaus ne tik magai „Di Archi“, „Dangaus 2“ atlikėjai, bet ir daugybė vaikų kolektyvų. Tarptautinę vaikų gynimo dieną PLC „MEGA“ viešės 500 ne tik Kauno miesto, bet ir kitų regionų vaikų namų auklėtinių, iš kurių talentingiausi kartu su profesionaliais atlikėjais pasirodys renginio programoje.

Pagrindinė renginio dalis – didžiausio torto rekordo fiksavimas. Agentūrai „Factum“ užfiksavus ir patvirtinus, jog PLC „MEGA“ tortas yra didžiausias, jis bus įrašytas į Lietuvos rekordų knygą. Vėliau skanėstas bus išdalytas susirinkusiems prekybos ir laisvalaikio centro lankytojams bei programos dalyviams. Planuojama pavaišinti 15 tūkst. žmonių.

Valgant tortą, koncertinė programa tęsis toliau. Koncertuos atlikėjai, pasakos personažas, kaminkrėtys, vaikus kvies žaisti atrakcionuose, kur jie bus prižiūrimi atrakciono darbuotojų. Žaidimai, kitos pramogos bus organizuojami ir suaugusiems bei šeimoms.

Visą Tarptautinei vaikų gynimo dienai skirtą savaitgalį, birželio 1 – 3 dienomis, PLC „MEGA“ įsikūrusiose parduotuvėse bus taikomos nuolaidos vaikiškoms prekėms bei pramogų vietose. Birželio 2 d. PLC „MEGA“ pakvies vaikus ir į nemokamą kino filmo „Artūras ir Minimukai“ seansą kino centre „CINAMON“.

Apie PLC „MEGA“

PLC „MEGA“ – vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centrų, įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius – Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. M. komercinės paskirties nuomojamų patalpų (60 000 kv.m. – prekybos plotas ir 10 000 kv.m. – pramogų kompleksas) ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę didžiausia Kaune statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“,  pramogų kompleksas ir daugiau nei 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją. Pramogų kompleksą sudaro daugiaekranis daugiau nei 1000 vietų kino teatras, 10 skirtingų restoranų, 12 takelių boulingas bei vienintelė Kaune lazerių erdvė.

Žydrė Kiedaitė

Ryšių su visuomene projektų vadovė

RSVA „Baltic Media Partners“

„altinis: www.mega.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.