Siunčiami duomenys...

 

“Efektyvi rinkodara savo jėgomis”, konferencija Klaipėdoje

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 13, 12:47

Gerbiama (-as) Vadove,

Smulkaus ir vidutinio verslo įmonių vadovams dažnai tenka ieškoti tinkamo sprendimo, kaip atlikti rinkodaros veiksmus, kad įmonės pardavimų tikslai būtų pasiekti mažiausiomis sąnaudomis. Ne paslaptis, kad bandoma veikti savo jėgomis.

Ar tai efektyvu? Kaip pamatuoti, ką verta daryti patiems, o ką ir kada patikėti išoriniams rinkodaros specialistams? Ko reikalauti iš Jūsų pasamdyto, o gal planuojamo samdyti rinkodaros vadybininko? Kaip efektyviai panaudoti rinkodaroje pardavimo padalinio darbuotojus?

Atsakymus į šiuos ir kitus rinkodaros klausimus išgirsite praktinėje rinkodaros konferencijoje

“EFEKTYVI RINKODARA SAVO JĖGOMIS”.

Konferencija vyks š.m. birželio 27 d. Klaipėdos mokslo ir technologijų parke, H. Manto g.  84, Klaipėda.

Konferencijos pradžia – 13.00 val. Trukmė – 4 val.

Maloniai kviečiame Vakarų Lietuvos regiono smulkių ir vidutinių įmonių savininkus bei vadovus, aktyviai dalyvauti!

KONFERENCIJOS PROGRAMA

12.30 – 13.00 val.

Atvykusių dalyvių registracija.

13.00 – 13.40 val.

“Rinkodara – paprastai apie rinkos meną”. Henrika Šakienė, Klaipėdos universiteto ekonomikos katedros lektorė, vienos iš SVV gamybos įmonių vadovė, SVV įmonių rinkodaros konsultantė.

13.40 – 14.20 val.

“Efektyvios rinkodaros veiklos organizavimas SVV įmonėse. Praktinė patirtis”. Daiva Dieninė, Manager.LT akademijos rinkodaros konsultantė, UAB “Agava”, AB “Kauno grūdai”, ŽŪB “Nematekas”, “Klaipėdos LEZ valdymo bendrovė” bei  mažesnių įmonių marketingo projektų vadovė, konsultantė, Marketingo specialistų (MSA) asociacijos narė.

14.20 – 15.00 val.

“Rinkos tyrimai savo jėgomis. Rinkodaros projektų efektyvumas ir rizikos valdymas”. Gintaras Matiukas,  UAB „Fonitel“ direktorius, RAIT, Sprinter ir kitų tyrimų bendrovių užsakymų vykdytojas. Mindaugas Liaudenskis, UAB „Reklamos tyrimai“ vadovas, Vilniaus kolegijos lektorius.

15.00 – 15.15 val.

Kavos pertrauka

15.15 – 15.55 val.

“Rinkodaros projektai – kaip maksimaliai išnaudoti  turimus resursus”. Laima Indrašaitė. UAB “Žalia linija” direktorė. Marketingo specialistų (MSA) asociacijos narė.

15.55 – 16.35 val.

“Pardavėjai – rinkodaros avangardas. Kaip efektyviai panaudoti turimas pajėgas”. Jolanta Mileškienė, Manager.LT akademijos vadovė, profesionalaus pardavimo ir klientų aptarnavimo konsultantė.

16.35 – 17.00 val.

Diskusija prie vyno taurės.

Konferencijos dalyvio mokestis  180 Lt + PVM.

Jūsų registracijos laukiame iki š.m. birželio 22 d. el. paštu arba telefonais 8(46)410300; 8(615)31080. Nedvejodami skambinkite ar rašykite, jeigu turėsite klausimų.

Pagarbiai,

Jolanta Mileškienė

Manager.LT akademijos vadovė

„altinis: manager.lt/mokymai/marketingo-projektu-valdymas/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.