Siunčiami duomenys...

 

Nekilnojamojo turto paslaugos – IP telefonu

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 13, 13:55

Pranešimas žiniasklaidai

2007 06 13

Viena greičiausiai augančių šalies nekilnojamojo turto agentūrų „ŽIA valda real estate“ įdiegė IP telefonijos sistemą ir nuo šiol klientus konsultuos ne tik darbo valandomis, bet ir vakarais bei savaitgaliais. „ŽIA valda real estate“ į internetinį skambučių centrą investavo per 40 tūkst. litų ir yra pirmoji tarp nekilnojamojo turto agentūrų, teikianti tokią paslaugą.  

„Nuo šiol mūsų klientams nebereikės skambinti kelis kartus dėl įvairių paslaugų skirtinguose miestuose – vieno skambučio metu bus suteikta visa reikiama informacija, klientas bus sujungtas su bet kuriuo įmonės specialistu Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje“, – sako „ŽIA valda real estate“ direktoriaus pavaduotoja Gintarė Mikučionytė.

Informacija dėl visų nekilnojamojo turto paslaugų bus teikiama darbo dienomis nuo 8 val. ryto iki 20 val. vakaro, savaitgaliais – nuo 10 val. ryto iki 15 val. popiet.

„Atlikę analizę, pastebėjome, kad dažniausiai nekilnojamojo turto ieškoma rytais maždaug iki 9-10 val., vakarais nuo 17:30 val. bei savaitgaliais, – teigia G.Mikučionytė. – Ši tendencija vis stiprėja, mat dauguma nekilnojamojo turto paslaugomis besidominčių klientų yra dirbantys asmenys, kurie darbo metu negali tam skirti laiko“.

„ŽIA valda real estate“ skambučių centras įkurtas Vilniuje, tačiau jame administruojami skambučiai iš visų miestų. Vilniuje ir Kaune pradėjo veikti atskiri telefono numeriai, kuriais paskambinus suteikiama informacija visais nekilnojamojo turto klausimai bet kuriame mieste. Analogiškas telefono numeris netrukus pradės veikti ir Klaipėdoje.

Pasak „ŽIA valda real estate“ atstovės, vieno telefono principas turėtų palengvinti nekilnojamojo turto paslaugų vartojimą, tad ateityje IP telefonijos centrą planuojama plėsti. 

Apie „ŽIA valda real estate“

Viena didžiausių nekilnojamojo turto kompanijų UAB „ŽIA valda real estate“ 2006 metais sudarė sandorių už 536,13 mln. litų, tai 5,4 karto daugiau nei 2005-aisiais. Praėjusių metų bendrovės apyvarta buvo 1,1 mln. litų.

Bendrovės klientai – per 1000 Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių subjektų.

„ŽIA valda real estate“ biurai veikia Vilniuje ir Kaune, šiuo metu atidaromas biuras Klaipėdoje, iki metų pabaigos ketinama išsiplėsti į Panevėžį ir Šiaulius.

Agentūra dirba ketvirtus metus ir teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas. 

Rita Norutienė,

„Baltic Media Partners“ projektų vadovė

Gintarė Mikučionytė,

"ŽIA valda real estate" direktoriaus pavaduotoja

„altinis: www.ziareal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.