Siunčiami duomenys...

 

Uosto direkcija dalyvauja didžiausioje Europoje transporto parodoje Miunchene „transportas ir logistika 2007“

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 13, 14:03

Pranešimas žiniasklaida

2007 m. birželis 12 d.

2007 m. birželio 12-15 d. Miunchene (Vokietija) vyksta didžiausia Europoje transporto paroda „TRANSPORTAS IR LOGISTIKA 2007“. Šios parodos metu 2007 m. birželio 12-15 dienomis vyksta konferencija „Transportas ir logistika“ ir daugelio transporto sričių seminarai.

Šioje parodoje dalyvauja daugiau kaip 1,500 kompanijų iš 59 pasaulio šalių, reprezentuojančių ne tik Europos, bet ir globalines pasaulio transporto tendencijas. Parodos ir konferencijos tikslas - transporto ir logistikos potencialo pristatymas, patirties transporto srityje mainai.

Lietuvos transporto sistema parodoje bus pristatyta bendru 50 kv. m Klaipėdos uosto stendu, kuriame dalyvauja VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, UAB „Klaipėdos terminalo grupė“, UAB KJKK „Bega“, LKAB „Klaipėdos Smeltė“, UAB „Arijus“, UAB „Baltijos pervežimai“, UAB „Vakarų krova“. Be to, parodoje atskirais stendais dalyvauja UAB „AdRem“, UAB „Loginvesta“, Lietuvos nacionalinė vežėjų asociacija „Linava“.

Kas dvejus metus vykstančioje parodoje VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija dalyvauja 3 kartą.

„Jau 3 kartą Uosto direkcija inicijuoja Klaipėdos uosto galimybių ir plėtros pristatymą neeilinėje pasaulinio masto parodoje, tikėdamasi sustiprinti vieno iš svarbiausių Lietuvos transporto sektorių augimą bei eksporto ir importo srautus per mūsų uostą“, - teigia VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Sigitas Dobilinskas.

Daugiau informacijos apie šį renginį galima rasti oficialiame parodos tinklalapyje http://www.transportlogistic.de.

 Geda Marozaitė,

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos

marketingo ir tarptautinių ryšių specialistė

„altinis: www.portofklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.