Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ pasiūlė „Paskutinės minutės“ bilietus

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 14, 14:40

Pranešimas žiniasklaidai

2007 birželio 14 d.

Pasaulyje itin populiarius „Paskutinės minutės“ aviabilietus jau gali įsigyti ir skrendantys iš Lietuvos. Peržiūrėjusi savo kainodarą, tokius bilietus pasiūlė nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“.

„Kiekvieną savaitę savo klientams pateiksime bent po vieną naują „Paskutinės minutės“ pasiūlymą, kurio metu bilietus į siūlomą šalį bus galima įsigyti už specialią kainą“, – sako aviakompanijos vadovas Saulius Stasiūnas.

Iki skrydžio likus savaitei ar mažiau išparduodami lėktuve likusias vietas už specialią kainą, aviakompanijos orlaivių krėslų užimtumą tikimasi padidinti iki 70 proc. Pirmąjį šių metų ketvirtį „flyLAL – Lithuanian Airlines orlaivių užimtumas išaugo iki 63,6 proc. Per antrąjį šių metų pusmetį planuojama parduoti keletą tūkstančių „Paskutinės minutės“ bilietų.

„Tikimės, jog tai išties puiki žinia ypač tiems, kurie dar nėra suplanavę vasaros atostogų. Be to tai puiki proga turiningai praleisti savaitgalį, prisiminti užsienyje gyvenančius draugus ar tiesiog aplankyti dar nematytus kraštus“, – teigia „flyLAL – Lithuanian Airlines“ vadovas.

Anot jo, pigių skrydžių kryptys bus parenkamos atsižvelgiant į laisvų vietų skaičių orlaiviuose. „Paskutinės minutės“ pasiūlymai skelbiami kiekvieną penktadienį – sekmadienį aviakompanijos puslapyje, adresu www.flylal.com. Bilietus internetu galima įsigyti šeštadieniais ir sekmadieniais, tačiau „Paskutinės minutės“ pasiūlymų kiekis ribotas.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus ir Palangos reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 18 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų. Nuo 2006 vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

„altinis: www.flylal.com

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.