Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos regiono inovacijų plėtros perspektyvos

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 21, 13:59

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. birželis 21 d.

VšĮ „Klaipėdos regiono plėtros agentūra“ ir VšĮ „Lietuvos inovacijų centras“, įgyvendindami projektą „RIS Lietuva-INNPULSE” formuoja regioninės inovacijų plėtros strategijos parengimo darbo grupes Vilniaus, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių apskrityse.

2006. birželio 27 dieną 14h Klaipėdos mokslų ir technologijų parke  organizuojamas pirmas Klaipėdos regiono darbo grupės susitikimas. Darbo grupės pagrindiniai tikslai yra vertinti ir teikti rekomendacijas regioninės inovacijų strategijos rengimui bei inicijuoti bandomuosius regiono inovacijų projektus, kurie būtų įtraukti į rengiamą strategiją ir išskirti kaip prioritetiniai ES Struktūrinių fondų finansavimui.

Susitikimo  temos:

  • RIS Lietuva – INNPULSE projekto pristatymas
  • Klaipėdos regiono darbo grupės veiklos gairių aptarimas ir veiklos krypčių nustatymas
  • Preliminarus galimų regiono inovacinių projektų pristatymas (susitikimo dalyvių pasiūlymai)

Diskusija įvyks š. m. birželio 27 d., trečiadienį 14 valandą Klaipėdos mokslo ir technologijų parke, H. Manto 84 Klaipėda.

Kviečiame dalyvauti!

Norinčius dalyvauti prašome apie savo dalyvavimą pranešti iki 2007-06-26 telefonu 868637681 – 8 46 401849

Pagarbiai,

Stanislovas Bielinis

VšĮ „Klaipėdos regiono plėtros agentūra“

Direktorius

„altinis: www.vakarai.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.