Siunčiami duomenys...

 

Per atostogas – nekilnojamojo turto turas

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 21, 14:44

Pranešimas žiniasklaidai

2007 06 21

Nekilnojamojo turto ir kelionių agentūros „ŽIA valda real estate“ ir „BPC Travel“ nuo kitos savaitės pasiūlys jungtinę paslaugą – nekilnojamojo turto turus. Pirmąkart Lietuvoje bus galima suderinti atostogas ir norimo įsigyti būsto apžiūrą šiltuose kraštuose.

„Nekilnojamojo turto turus iš pradžių siūlysime dviejose šalyse – Turkijoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose“, – sako „ŽIA valda real estate“ direktoriaus pavaduotoja Gintarė Mikučionytė. Po kelių mėnesių tokias keliones, kai suderinamas poilsis ir būsto apžiūra, bus galima rinktis jau ir Ispanijoje, Portugalijoje, Brazilijoje, Bulgarijoje bei Kroatijoje.   

„Nekilnojamojo turto turai truks nuo dviejų dienų iki savaitės. Taip pat lanksčiai bus galima pasirinkti viešbutį, kuriame pageidaujama apsistoti, bei norimus apžiūrėti nekilnojamojo turto objektus“, – pasakoja „BPC Travel“ generalinis direktorius Gvidas Aukštuolis. Pasak jo, nekilnojamojo turto turai bus organizuojami dviejų lygių – standartiniai ir aukščiausios klasės, tad antraisiais namais pasirinktoje šalyje bus galima išsirinkti tiek standartinį butą, tiek prabangius apartamentus ar vilą.

Dominančių būstų apžiūrą kiekvienoje šalyje organizuos vietos rinką puikiai išmanantys specialistai - „ŽIA valda real estate“ partneriai. Jei tokioje kelionėje nusižiūrėtas nekilnojamasis turtas bus įsigyjamas, „ŽIA valda real estate“ ir „BPC Travel“ kartu su kiekvienos šalies nekilnojamojo turto agentūra įsipareigoja kompensuoti kelionės išlaidas.

Pasak „ŽIA valda real estate“ ir „BPC Travel“ vadovų, ateityje planuojama sukurti interneto svetainę, kurioje bet kuriuo metu bus galima išsirinkti, susiplanuoti ir užsisakyti nekilnojamojo turto turą pasirinktoje šalyje. Tai bus pirmasis tokio tipo portalas Lietuvoje.

Nekilnojamojo turto turai ypač populiarūs tarp Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Skandinavijos ir kitų šalių gyventojų. Tikimasi, kad tokių kelionių organizavimo paslauga sulauks didelio susidomėjimo ir Lietuvoje, nes vis daugiau tautiečių ieško ir įsigyja vasaros namus pietų šalyse.

Apie „ŽIA valda real estate“

Viena didžiausių nekilnojamojo turto kompanijų UAB „ŽIA valda real estate“ 2006 metais sudarė sandorių už 536,13 mln. litų, tai 5,4 karto daugiau nei 2005-aisiais. Praėjusių metų bendrovės apyvarta buvo 1,1 mln. litų.

Bendrovės klientai – per 1000 Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių subjektų.

„ŽIA valda real estate“ biurai veikia Vilniuje ir Kaune, šiuo metu atidaromas biuras Klaipėdoje, iki metų pabaigos ketinama išsiplėsti į Panevėžį ir Šiaulius.

Agentūra dirba ketvirtus metus ir teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas. 

Apie kelionių agentūrą „BPC Travel“

UAB „BPC Travel“ – viena didžiausių Lietuvos kelionių agentūrų, parduodanti lėktuvų, traukinių, autobusų, keltų bilietus ir teikianti visas kelionių organizavimo paslaugas.

„BPC Travel“ skyriai veikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Šių metų balandį „BPC Travel“ Vilniuje, šalia oro uosto atidarė didžiausią kelionių centrą Lietuvoje, jo plotas siekia 500 kv.m.

Kasdien “BPC Travel” aptarnauja daugiau nei 300 klientų. 2006 metais įmonės apyvarta buvo 20,6 mln. litų. Parėjusiais metais „BPC Travel“ organizavo brangiausią kelionę už 75 tūkst. litų vienam asmeniui.

Gintarė Mikučionytė,

UAB "ŽIA valda real estate"

direktoriaus pavaduotoja

Gvidas Aukštuolis,

UAB „BPC Travel“

generalinis direktorius

„altinis: www.bpctravel.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.