Siunčiami duomenys...

 

European hit radio liepos 7 d. transliuos koncertą iš 6 pasaulio kontinentų

  • Vakarai LT
  • 2007, liepos 03, 13:41

Pranešimas žiniasklaidai

2007 07 03

Vilnius. 2007.07.07 – trys septynetai – data, kuomet visos pasaulio muzikos žvaigždės atkreips dėmesį į šylantį klimatą.

“Live Earth” – tai 9 koncertų ciklas visame pasaulyje (Niujorke, Londone, Johanesburge, Rio de Žaneire, Šanchajuje, Tokijuje, Sidnėjuje, Hamburge ir Stambule), skirtas atkreipti dėmesį į klimato krizę Žemėje. Visi koncertai vienu metu vyks liepos 7 d. Koncerto metu gyvai dainuos tokios žvaigždės, kaip Madonna, Snoop Dogg, Keane, „Reamonn“, „The Black Eyed Peas“, „Duran Duran“, „Foo Fighters“, James Blunt, “Juli“, „Red Hot Chili Peppers“, Akon, Alicia Keys, Sheryl Crow, Kanye West, „Silbermond“, Ludacris, Kelly Clarkson, Rihanna, “The Police“, Katie Melua, „Fall Out Boy“, Roger Cicero, Sasha ir kt.

Tai bus legendinis muzikos renginys: 9 koncertai, virš 100 muzikos kūrinių, 24 valandos muzikos 6 žemynuose, kurios galės klausytis 2 milijardai radijo klausytojų. Live Earth ir SOS kampanija buvo sukurtos tam, kad suteiktų žmonėms daugiau informacijos apie klimato krizę ir pakviestų juos prisidėti sprendžiant šią problemą.

European Hit Radio – išskirtinėmis teisėmis Lietuvoje šį koncertą transliuos gyvai 12 valandų!

Paulius Tumosa

„altinis: www.EuropeanHitRadio.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.