Siunčiami duomenys...

 

Nauja transporto įmonių partnerystė Baltijos šalyse

  • Vakarai LT
  • 2007, liepos 13, 11:58

Pranešimas spaudai

2007 m. liepos 13 d.

Tęsdamos krovinių gabenimo tinklo vystymą Europoje, Rhenus Logistics grupės įmonės Baltijos šalyse – Rhenus Svoris bei Rhenus Revival pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Skandinavijos šalių transporto įmonių aljansu Nordic Chain.

Šių metų liepos mėnesį Rhenus logistics grupės įmonės – Rhenus Svoris Lietuvoje bei Rhenus Revival Latvijoje ir Estijoje pradėjo oficialų bendradarbiavimą. Ši partnerystė leis geriau organizuoti krovinių gabenimą tarp Baltijos ir Skandinavijos šalių bei aptarnauti tranzitinių krovinių, vežamų į Rusiją, Baltarusiją ir Ukrainą, srautus.

Šią bendradarbiavimo sutartį Nordic Chain ir Rhenus Logistics sudarė atsižveldamos į augantį transporto ir logistikos paslaugų poreikį Šiaurės Europos ir Baltijos šalių rinkose.

„Su džiaugsmu konstatuoju, kad Nordic Chain, glaudžiai bendradarbiaudama su įmonėmis Rhenus Svoris ir Rhenus  Revival, gali pasiūlyti šiandieniniams ir būsimiems savo klientams žymiai geresnį aptarnavimą“, - sako Hans-Gunnar Anderson, Nordic Chain valdybos pirmininkas ir vienos šios grupės įmonių - TransFargo AB, - vadovas.

„Mes džiaugiamės, kad radome mums tinkamą partnerį - Nordic Chain. Mums tai yra svarbus žingsnis, toliau kuriant System Alliance Europe – vieną iš pirmaujančių ekspedicinių įmonių susivienijimų Europoje“, - sako Roland Schueller, atsakingas už Rhenus Logistics  atstovybes Baltijos šalyse.

Šiandien Nordic Chain yra pirmaujantis transporto įmonių tinklas Šiaurės Europos rinkoje. Jame strategiškai bendradarbiauja keturios logistikos įmonės: TransFargo AB (Švedija), Bech-Hansen & Studsgaard A/S (Danija), Nordtrail Norsk Trailer Express AS (Norvegija) ir Varova OY (Suomija). Nordic Chain dirba 635 darbuotojai, o metinė apyvarta yra 172 mln. Eurų (pagal www.nordicchain.se).

Rhenus grupė, kurios metinė apyvarta 3 miliardai EUR yra - viena iš pirmaujančių logistikos paslaugų tiekėjų Europoje. 230 Rhenus atstovybių dirba daugiau kaip 14 000 darbuotojų.

Pagrindinės grupės veiklos sritys: kontraktų logistika, krovinių logistika, uostų logistika, taip pat ir viešasis transportas, užtikrinant kompleksinį logistikos paslaugų tiekimą, visiškai patenkinant kliento šios rūšies paslaugų poreikius.

Baltijos šalyse Rhenus grupė yra atstovaujama Rhenus Svorio Vilniuje ir Kaune (Lietuva) bei Rhenus Revival Rygoje (Latvija) ir Taline (Estija), kur dirba 80 specialistų.

Nordic Chain: Hans-Gunnar Andersson, vykdantysis direktorius,

Rhenus Revival: Roland Schüller, vadovybės atstovas Baltijos šalims,

Rhenus Svoris: Arūnas Bertašius, generalinis direktorius,

„altinis: www.vakarai.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.