Siunčiami duomenys...

 

UAB „Fauga“ apyvarta per pirmąjį 2007m. pusmetį išaugo 27 proc.

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 14, 16:50

Pranešimas spaudai

2007 m. Rugpjūčio 14 d.

UAB „Fauga“ pardavimų direktorius Arvydas Gavėnavičius praneša, kad per pirmąjį šių metų pusmetį konsoliduota „Faugos“ grupės apyvarta išaugo 27% ir pasiekė 26,5 mln. Lt.  Tam įtakos turėjo anksčiau prasidėjęs sezonas bei sėkminga eksporto politika.

 „Lyginant su praėjusiais 2006 metais, pirmo 2007 metų pusmečio apyvarta bendrai išaugo 27%. Tam didelės įtakos turėjo daugiau nei dvigubai (126 proc.) išaugęs eksportas. Tikėtina, kad prie augimo prisidėjo ir šilta žiema bei ankstyvas pavasaris. Dėl to ir mūsų sezonas prasidėjo gerokai anksčiau, nei paprastai.” – praneša UAB “Fauga” pardavimų direktorius Arvydas Gavėnavičius. “Augo visų pagrindinių produktų grupių (langų, vartų ir durų) pardavimai. Ypatingai išaugo garažo vartų pardavimai – net 46%.”

Bendrovės vadovus ypač džiugina tai, jog per pastaruosius dvejus metus stipriai padidėjo eksportas į kitas šalis.

„Eksporto dalies augimui daugiausia įtakos turėjo išsiplėtęs mūsų tinklo atstovų ratas Latvijoje ir Estijoje. Džiugu, kad UAB „Faugos“ gaminiai žinomi jau ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų“, - sakė pardavimų direktorius Arvydas Gavėnavičius.

Apie UAB „Fauga“:

1993 metais veiklą pradėjusi UAB „Fauga“ buvo pirmoji modernių pakeliamų garažo vartų importuotoja ir tiekėja Lietuvoje bei viena pirmųjų plastikinių langų gamintojų.  Šiuo metu bendrovė „Fauga“ turi plačiausią nuosavą langų, vartų ir durų prekybos tinklą Lietuvoje ir filialus Latvijoje bei Ukrainoje ir yra viena didžiausių plastikinių langų gamintoja.

Bendrovė „Fauga“ atstovauja vieną didžiausių Vakarų Europos garažo vartų gamintoją „Novoferm GmbH“. Be to, jau penkerius metus nuosavame „Faugos“ ceche iš vokiškų medžiagų, naudojant kompanijos „Novoferm“ technologiją, renkami garažo vartai „Termo“.

Šiuo metu „Faugos“ įmonių grupėje dirba 410 žmonių.

Rita Bačinskienė

marketingo vadovė

UAB „Fauga“

„altinis: www.fauga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.