Siunčiami duomenys...

 

UAB "Achemarida" atnaujina vilkikų parką

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 17, 10:36

Pranešimas spaudai

2007.08.17

Koncerno "Achemos grupė" valdoma transporto paslaugų UAB "Achemarida" perka 16 naujų "MAN" vilkikų su puspriekabėmis. Šiemet bendrovės investicijos į turimo autoparko atnaujinimą siekia 5,6 mln. litų. Tikimasi, kad nauji vilkikai leis užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę ir padidinti užimamą tarptautinių pervežimų rinką.

UAB "Achemarida" direktoriaus Česlovo Liutkevičiaus teigimu, iš įsigytų naujų "MAN" vilkikų 10 šiuo metu jau vykdo pervežimus visoje Vakarų Europoje. Dar 6 vilkikai bendrovę turėtų pasiekti spalio mėnesį.

"Naujieji vilkikai pakeis iki šiol turėtus ir jau moraliai pasenusius "Iveco" automobilius. Visi 16 įsigytų "MAN" vilkikų atitinka vienus aukščiausių, "Euro 4", ekologinius standartus. Tikimės, kad atnaujinę automobilių parką galėsime suteikti kokybiškesnes pervežimų paslaugas jau esamiems ir būsimiems klientams", - teigia Č. Liutkevičius.

Iki 2010-ųjų metų UAB "Achemarida" planuoja turimų vilkikų su puspriekabėmis skaičių padidinti daugiau nei dvigubai, iki 60-70 automobilių.

2007-aisiais bendrovė ketina įsigyti 18, o 2008-aisiais – dar 20 naujų "MAN" vilkikų. Į autoparko atnaujinimą ir plėtrą per ateinančius dvejus metus planuojama investuoti daugiau nei 13 mln. litų.

Nuo 1997-ųjų metų veiklą vykdanti UAB "Achemarida" registruota Klaipėdoje. Bendrovė taip pat turi savo filialą Jonavoje. Transporto paslaugų įmonėje dirba daugiau nei 130 žmonių.

Bendrovės pagrindinė veikla – tarptautinis ir vietinis krovinių gabenimas tentinėmis puspriekabėmis ir puspriekabėmis-refrižeratoriais. UAB "Ahemarida" yra viena iš kelių Lietuvos transporto paslaugų įmonių, turinčių leidimą pervežti pavojingus krovinius ADR.

UAB "Achemarida" taip pat yra įgaliota "MAN" automobilių garantinio aptarnavimo ir remonto atstovė Vakarų Lietuvoje.

Albertas Barauskas

KLASCO Komunikacijos grupės

atstovas spaudai

„altinis: http://www.achemarida.lt/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.