Siunčiami duomenys...

 

Maisto pramonės plėtra ir perspektyvos

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 21, 12:10

Pranešimas spaudai

2007 m. rugpjūčio 20 d

2007 m. rugpjūčio 23 dieną Klaipėdos mokslo ir technologijų parke (KMTP) organizuojama telekonferencija „Maisto pramonės plėtra ir perspektyvos“ . Jos metu verslininkai bus supažindinami su naujovėmis, moderniųjų technologijų pritaikymu maisto industrijoje, šios pramonės šakos plėtra ir perspektyvomis.

„Maisto produktų gamyba ir pardavimas į Europos Sąjungos šalis auga, tad įmonės priverstos modernizuotis ir ieškoti būdų kaip užtikrinti konkurencingumą, patenkinti vartotojų poreikius, užtikrinti nepriekaištingą produktų kokybę. Šiandien vartotojas ypatinga išrankus, tad Lietuvos verslininkai turėti dar aktyviau ieškoti būdų, kaip į rinką pateikti saugius, kokybiškus, specialius poreikius tenkinančius produktus. Deja, mūsų šalyje maisto pramonėje darbo našumo ir verslo rentabilumo rodikliai dar tebėra maži, gamybos procesuose trūksta inovacijų “, - apie maisto industriją Lietuvoje pasakojo KMTP direktorė Roam Stubrienė

KMTP rengiamoje telekonferencijoje verslininkus kvalifikuoti specialistai supažindins su inovatyvių technologijų kūrimu  ir diegimu maisto industrijoje, naujų, saugių aukštos kokybės produktų sukūrimą. Dėmesį ketinama kreipti į vartotojų poreikių analizavimą ir jų patenkinimą, konkurencingumo kūrimą tarptautinėje rinkoje. Specialistai pabrėžia ir maisto pramonės sektorių bendradarbiavimo svarbą, kuri gali padidinti  Lietuvos įmonių gamybos apimtis, našumą ir efektyvumą. 

Telekonferencijos  penkerius metus veikiančiame KMTP  rengiamos nuolat. Lietuvoje pakankamai naujas, mažai išbandytas, tačiau perspektyvus verslo komunikacijos metodas sulaukė didžiulio verslininkų susidomėjimo. KMTP jau vyko konferencijos “Mokslo ir verslo bendradarbiavimo skatinimo aplinka bei perspektyvos”, “Technologijų perdavimas”, “Industrinio dizaino forumas – naujos kryptys”, “XXI amžiaus mokslo sprendimai verslui” ir kt.

Andrius Sutnikas

UAB "VRA"

„altinis: www.kmtp.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.