Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ į Taliną skraidins du kartus per dieną

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 22, 11:21

Pranešimas žiniasklaidai

2007 rugpjūčio 22 d.

Nuo rugsėjo 3d.  nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ dvigubai dažniau skraidins į Taliną. Estijos sostinę nuo rudens darbo dienomis bus galima pasiekti ne tik rytais, bet ir vakarais.

„Du kartus per dieną organizuojami skrydžiai suteiks galimybę iš Talino sugrįžti dar tą pačią dieną. Tai ypač aktualu verslo žmonėms, skaičiuojantiems kiekvieną minutę“, – sako „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Saulius Stasiūnas.

Kiekvieną darbo dieną lėktuvai iš Vilniaus į Taliną kils 6:35 ir 17:55 val., o iš Talino į Vilnių atitinkamai  8:25 ir 19:45 val. Kelionė lėktuvu trunka vos 50 minučių, kai tuo tarpu norint Taliną pasiekti mašina, reikia mažiausiai 9 valandų.

„Pasiūlę dažnesnius ir dar patogesnius Vilnius – Talinas – Vilnius reiso laikus, tikimės pritraukti ir didesnį tranzitinių keleivių srautą iš Talino per Vilnių kitais mūsų aviakompanijos siūlomais skrydžiais. Vilniaus oro uostas įsikūręs geografiškai patogioje vietoje, todėl iš čia be vargo galima pasiekti visus didžiausius Europos oro uostus“, – teigia aviakompanijos vadovas.

Šiemet pavasarį atidaryto reiso Vilnius – Talinas keleiviai, skrendantys rytiniu reisu į Taliną, vaišinami nemokamais pusryčiais. Pasak S.Stasiūno, šią tradiciją planuojama išlaikyti ir nuo rudens pasiūlius vakarinius reisus, todėl nemokami užkandžiai bei gėrimai laukia ir keliaujančių vakarais.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus ir Palangos reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 18 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų. Nuo 2006 vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.