Siunčiami duomenys...

 

Kauno vasaros pramogų trauka – „Forum Cinemas“ kino teatras

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 23, 17:38

Pranešimas spaudai

2007 m. Rugpjūčio 23d.

Nuo balandžio mėnesio atsidariusiame Kauno „Forum Cinemas“ kino teatre jau apsilankė virš 290 000 žiūrovų. Vis populiarėjantis laisvalaikio praleidimo būdas kauniečius vilioja naujausiais kino filmais bei animacinėmis komedijomis.

Pasak „Forum Cinemas“ rinkodaros projektų vadovo Dainiaus Beržinio, nuo kino teatro Kaune atidarymo pradžios čia jau parodyti 59 filmai. Daugiausiai žiūrovų pritraukė „Simpsonų filmas“ bei „Šrekas trečiasis“, atitinkamai 33743 ir 32481 žiūrovas. Taip pat populiarūs buvo „Transformeriai“, „Karibų piratai: pasaulio pakrašty“ bei naujausi Hario Poterio nuotykiai filme „Haris Poteris ir Fenikso brolija“.

Repertuaras, skirtas Kauno žiūrovams, šiek tiek skiriasi nuo Vilniuje rodomų filmų. „Parenkami patys naujausi filmai, kurių vilniečiai dar neturėjo galimybės pamatyti. Naujausi filmai rodomi Savaitgalio naktiniuose seansuose, kurie ypač populiarūs kauniečių tarpe, nes kino centras „Forum Cinemas“ įsikūręs pačiame Kauno centre, susisiekimas su juo labai patogus. Pagal filmų lankomumą pastebime, kad Kauno žiūrovams labiausiai patinka filmai, skirti visai šeimai, romantinės komedijos. Jaunimas aktyviau žiūri aštraus siužeto, siaubo filmus,“ – pasakoja D. Beržinis.

Prekybos ir pramogų komplekse "Akropolis" įsikūręs kino teatras iš kitų išsiskiria ne tik moderniomis technologijomis, tačiau ir stiliumi, kurį išsirinko patys Kauno gyventojai. Vasarį jie galėjo balsuoti už architektų pasiūlytus kino centro interjero variantus.

12 mln. litų kainavusi investicija pasiteisino su kaupu. Kauniečiai nuo šiol gali džiaugtis septyniomis kino salėmis, naujausiu repertuaru, moderniu interjeru ir aukštu aptarnavimo lygiu.

Apie UAB „Forum Cinemas"

UAB „Forum Cinemas“ kino rodymo ir platinimo veikla užsiima nuo 1994 metų. Lietuvoje bendrovė platina kompanijų „20th Century Fox“, „Buena Vista International“, „United International Pictures“ bei „Paramount Pictures International“ studijų filmus. Nuomos ir savininko teisėmis įmonė valdo Vilniaus kino centrus „Coca-Cola Plaza”, „Forum Cinemas Akropolis” ir „Forum Cinemas” Kaune.

Šis kino centrų tinklas veikia visose Baltijos šalyse ir Suomijoje bei planuoja plėsti savo veiklą Rusijoje ir Baltarusijoje. Lietuvoje „Forum Cinemas“ per metus parodo daugiau kaip 300 kino filmų.

Dainius Beržinis 

Rinkodaros projektų vadovas

UAB „Forum Cinemas”

„altinis: www.forumcinemas.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.