Siunčiami duomenys...

 

Studentai skatinami verslą kurti Lietuvoje

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 06, 07:55

Pranešimas spaudai

2007 m. rugsėjo 4 d.

UAB „Saulės spektras“  organizuoja socialinį projektą „Ir aš esu čia“. Projekto esmė – skatinti jaunus žmones kurti savo verslą Lietuvoje.

Bendradarbiaudama su trimis didžiausiais Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos universitetais (Vilniaus universitetu, Kauno technologijos universitetu bei Klaipėdos universitetu), bendrovė „Saulės spektras“ įvertins gabiausius studentus bei įteiks jiems vertingas dovanas. Atsižvelgdamos į kelerių mokslo metų pasiekimus, universitetų vadovybės atrinks virš 2000 geriausiai besimokiusių studentų. Visi jie bus apdovanoti „Saulės spektro“ įsteigtu prizu – galimybe nemokamai patalpinti reklamą į vieną didžiausių Lietuvos verslo informacinių leidinių „Info mūsų Lietuva“. Prizo vertė – reklama už 3000 litų.

„Tai bus tiesioginis paskatinimas pasilikti Lietuvoje, kurti čia verslą, siekti karjeros, o ne ieškoti lengvesnio kelio užsienyje. Tikiu, kad išsilavinimą įgijęs jaunas žmogus savo žinias ir profesinius planus gali įgyvendinti ir Lietuvoje“, – teigia „Saulės spektro“ generalinis direktorius Raimundas Bliujus.

Geriausieji studentai buvo viešai pasveikinti mokslo metų pradžios švenčių metu. Jiems įteikti pagyrimo raštai, naujausia „Info mūsų Lietuva“ informacinė knyga. Savo verslo reklamą leidinyje „Info mūsų Lietuva“ studentas galės patalpinti ir po kelių ar net dešimties metų.

Projektą „Ir aš esu čia“ planuojama tęsti ir kitais metais. „Mes tikime mūsų jaunais žmonėmis. Nes nuo jų ir nuo kiekvieno iš mūsų priklauso šalies ateitis. Galime būti pavyzdžiu – prieš 14 metų savo verslą pradėjome būdami studentais“, – pasakoja Raimundas Bliujus.

Apie verslo informacinę knygą „Info mūsų Lietuva“:

Informacinė knyga „Info mūsų Lietuva“ bei įmonės administruojamas interneto tinklalapis www.ml.lt – vieni populiariausių informacijos šaltinių apie verslo įmones Lietuvoje. „Info mūsų Lietuva“, rengiama nuo 2002 m., joje surenkama informacija apie 72 tūkst. įmonių. Knyga platinama įmonėms ir organizacijoms, esančioms leidinyje, didžiausiose Lietuvoje vykstančiose parodose, viešbučių kambariuose. Leidinio interneto puslapyje per mėnesį apsilanko iki 90 tūkst. lankytojų. 

Įmonė „Saulės spektras“ leidžia tokius populiarius informacinius leidinius kaip „Mūsų Lietuva“, „Mūsų puslapiai“, „Lietuvos statyba“, „Lietuvos auto“, „Lietuvos turizmas“, „Lietuvos medicina“ ir kitus.

Raimundas Bliujus

UAB „Saulės spektras“

Generalinis direktorius

„altinis: www.ml.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.