Siunčiami duomenys...

 

Naujas dujinių katilų pardavimo salonas Kaune

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 11, 10:37

Pranešimas spaudai                                                                                           

2007 m. rugsėjo 10 d.

Baltermos įmonių grupė,  dirbanti pastatų inžinerinių sistemų srityje, aktyviai plečia savo atstovaujamų produktų pardavimo teritoriją. Nuo š.m. rugpjūčio mėn. pradžios Baltermos partneriai Kaune atidarė Saunier Duval dujinių  katilų pardavimo saloną, Juozapavičiaus pr. 81.

Žinomos ir patikimos prancūzų kompanijos Saunier Duval dujiniais katilais Balterma prekiauja nuo pat savo veiklos pradžios – 1995 metų. Nuo tada Balterma tapo vieninteliais ir išskirtiniais šios bendrovės atstovais Lietuvoje. Šis bendradarbiavimas padėjo išpopuliarinti  įmonės produkciją. Po kelių metų Saunier Duval katilų rinkos dalis Vilniuje sudarė 75%.

„Sprendimas atidaryti Saunier Duval katilų pardavimo saloną Kaune buvo priimtas atsižvelgiant į augančias individualių namų statybas  Kauno mieste ir jo apylinkėse“, - pasakoja salono direktorius Romualdas Ševelinskas. Naujasis salonas Kaune yra vienintelė specializuota Saunier Duval katilų prekybos vieta Lietuvoje.Šiame salone kauniečiai bei kitų miestų gyventojai gali išsirinkti jų poreikius atitinkančią prekę.

Saunier Duval dujiniai katilai skirti karštam vandeniui ruošti  bei gyvenamiesiems butams, namams, kotedžams, vasarnamiams ir pastatams, kurių plotas sudaro iki 450 kv.m. apšildyti. Katiluose yra sumontuotas betriukšmis degiklis ir apsaugos sistema, nutraukianti dujų tiekimą tuo atveju, jei užgestų degiklis, pablogėtų trauka, nutrūktų vandens tiekimas. Saunier Duval katilai pritaikyti dirbti net esant labai žemam dujų slėgiui, o karšto vandens ruošimui panaudoti techniniai sprendimai leidžia sumažinti kalkėjimo procesą, taip prailginant įrengimų tarnavimo laiką.

Šie dujiniai katilai pasižymi ypatingu patikimumu, nes juos gaminanti kompanija Saunier Duval gamybos technologijas, katilo konstrukciją bei dizainą tobulino ir toliau tobulina jau  daugelį metų. Šiemet įmonei sukanka 100 metų. Bendrovė išskirtinai gamina tik sieninius pakabinamus dujinius katilus,  ji - tokių katilų pradininkė Europoje. Įmonės konstruktoriai daug dėmesio skiria katilo dizainui bei  jo valdymui. Saunier Duval katilai, kuriais prekiauja Balterma ir partneriai yra pritaikyti Lietuvos rinkai, įvertinant elektros ir dujų slėgio svyravimus.

Naujasis Saunier Duval salonas Kaune yra modernus ir patogus. Profesionalūs darbuotojai pagal kliento poreikius pasiūlo  tinkamiausią katilo modelį, kuris padės apšildyti gyvenamąjį būstą ir aprūpinti karštu vandeniu. Nusipirkus Saunier Duval dujinį katilą, jo priežiūra pasirūpins Balterma ir jos partneriai.

Apie Baltermos įmonių grupę:

Baltermos įmonių grupę sudaro uždarosios akcinės bendrovės: Balterma, Balterma ir ko, Baltermos ranga, Baltermos investicijų valdymas ir Statagra. Baltermos įmonių grupė specializuojasi pastatų inžinerinių sistemų srityje nuo projektavimo iki galutinio sprendimų įgyvendinimo ir ilgalaikės priežiūros.

2006 metais Baltermos įmonių grupės apyvarta siekė 25,2 mln. Lt, 56% daugiau nei 2005m.

Vigailė Marcinkevičienė

ID4 komunikacija

„altinis: www.balterma.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.