Siunčiami duomenys...

 

UAB „Geostatyba“ pradėjo pamatų įrengimo darbus trečiajam prekybos centrui BIG Lietuvoje

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 11, 10:43

Pranešimas spaudai

2007 m. rugsėjo 10 d.

Besispecializuojanti giluminių pamatų, pamatų sudėtingomis geologinėmis sąlygomis įrengimu bendrovė „Geostatyba“ pasirašė rangos sutartį su Baltijos investicijų grupe (BIG) dėl pamatų įrengimo šiam objektui Klaipėdoje. Įmonė jau yra patyrusi tokių objektų pamatų statybos darbuose – 2006 m. sausio – kovo mėn. buvo suprojektuoti ir įrengti poliniai pamatai Vilniaus BIG prekybos centrui.

 „Panaudoti technologiniai sprendimai leido darbus atlikti sparčiai ir kokybiškai net ir žiemos metu,“ – apie greitus darbų tempus pasakoja kompanijos „Geostatyba“ vykdantysis direktorius Tomas Kairys. „Užsakovai liko patenkinti darbų rezultatu, todėl tikimės ir toliau bendradarbiauti su BIG. Klaipėdoje mūsų įmonei patikėta įrengti ne tik prekybos centro pamatus, bet ir aukštuminių gyvenamųjų namų pamatus“, - planais dalijasi T. Kairys.

Klaipėdoje vykdomas projektas - vienas didžiausių, šiuo metu vystomų Klaipėdos rajone. Prekybos centro sklypo plotas sudarys 43 tūkst. kv.m. Pamatų statybai bus naudojama moderniausia pamatų rengimo technika. Pamatus planuojama baigti statyti 2007 m. gruodžio mėn.

Apie UAB „Geostatyba“:

Geologijos ir pamatų statybos bendrovė UAB „Geostatyba“ įkurta 1995 metais. Šiuo metu įmonėje dirba apie 160 specialistų. Pagrindinė bendrovės veikla – pastatų pamatų projektavimas ir įrengimas ypatinguose statiniuose. „Geostatybos“ specialistai yra dirbę tokiuose objektuose, kaip Valdovų rūmai, „Novotel“ viešbutis, „Coca-Cola Plazza“ kino teatras, Jūrų uosto krantinė, Forum Palace, Hanner II, Kretingos vėjo jėgainių parkas ir kt.

2007 m. birželio mėn. įmonė, siekdama pagerinti didelių užsakymų atlikimo terminus ir atliekamų darbų kokybę, įsigijo du visiškai naujus, daugiau kaip 5 mln. Lt kainavusius vokiškus įrengimus „ABI“. Šie įrengimai leis bendrovei sėkmingai pritaikyti naujausias pamatų statymo technologijas.

Vigailė Marcinkevičienė

ID4, integruota rinkodaros komunikacija

Tomas Kairys

Direktorius

UAB „Geostatyba“

„altinis: www.geostatyba.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.