Siunčiami duomenys...

 

UAB „Fauga“ investuoja į naują gamybos liniją

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 11, 10:45

Pranešimas spaudai

2007 m. Rugpjūčio 10 d.

UAB „Fauga“ pardavimų direktorius Arvydas Gavėnavičius praneša, kad įmonė investavo į papildomą PVC langų gamybos liniją. Tai leis 30% padidinti gamybos apimtis.

„Faugos“ plastikinių langų gamykloje pradėjo funkcionuoti nauja, moderni langų gamybos linija. Ji leis 30% padidinti gamybos pajėgumus nedidinant darbuotojų skaičiaus.“ – praneša pardavimų direktorius Arvydas Gavėnavičius.

Šiais metais dėl neįprastai anksti prasidėjusio sezono pilnu pajėgumu „Faugos“ langų gamykla dirba jau nuo gegužės mėnesio. Į PVC langų pajėgumų didinimą buvo investuota apie 1,1 mln.Lt.

Šiais metais UAB „Fauga“ jau padidino vartų gamybos pajėgumus. Spalio mėnesį pradės funkcionuoti naujai pastatyta stiklo paketų gamykla. 

Apie UAB „Fauga“:

1993 metais veiklą pradėjusi UAB „Fauga“ buvo pirmoji modernių pakeliamų garažo vartų importuotoja ir tiekėja Lietuvoje bei viena pirmųjų plastikinių langų gamintojų.  Šiuo metu bendrovė „Fauga“ turi plačiausią nuosavą langų, vartų ir durų prekybos tinklą Lietuvoje ir filialus Latvijoje bei Ukrainoje ir yra viena didžiausių plastikinių langų gamintoja.

Bendrovė „Fauga“ atstovauja vieną didžiausių Vakarų Europos garažo vartų gamintoją „Novoferm GmbH“. Be to, jau penkerius metus nuosavame „Faugos“ ceche iš vokiškų medžiagų, naudojant kompanijos „Novoferm“ technologiją, renkami garažo vartai „Termo“.

Šiuo metu „Faugos“ įmonių grupėje dirba 410 žmonių.

Rita Bačinskienė

marketingo skyrius

UAB „Fauga“

„altinis: www.fauga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.