Siunčiami duomenys...

 

Geriausia investicijų valdymo bendrove pripažinta „Žabolis ir partneriai“

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 17, 17:46

Pranešimas žiniasklaidai

2007-09-17

„Žabolis ir partneriai“ pripažinta geriausia investicijų valdymo bendrove Lietuvoje. Tai paskelbė tarptautinis finansų rinkos žurnalas „Euromoney“, surengęs kasmetinius “Liquid Real Estate“ apdovanojimus.

Nekilnojamojo turto specialistai, patarėjai bei finansinės institucijos ir investuotojai iš daugiau nei 50 pasaulio šalių ištisus metus visame pasaulyje stebėjo ir vertino šios srities kompanijų darbą, jų siūlomas paslaugas ir produktas. „Tai svarbus mūsų komandos ir jos ne vienerių metų darbo įvertinimas, - sakė „Žabolis ir partneriai“ investicijų valdymo departamento vadovas Jurgis Rubaževičius. – Tapti lyderiais įgyvendinant verslo plėtros, investicijų, nekilnojamo turto projektus mums padėjo sukaupta patirtis, naujausių pasaulinių metodų taikymas ir glaudus darbas su klientais“.

„Žabolis ir partneriai“ nebe pirmą kartą įvertinta aukštais profesiniais apdovanojimais. 2003 m. ir 2004 m. „Euromoney“ investicines paslaugas siūlančią bendrovę paskelbė geriausia tarptautinių investicinių bankų partnere Lietuvoje, o 2005 m. apdovanojo už nekilnojamojo turto konsultacijas ir investicinės bankininkystės veiklą.

„Žabolis ir partneriai“ įmonių grupei priklausantis didžiausias Baltijos šalyse nekilnojamojo turto valdytojas bendrovė „Baltic RED Management“ šiuometiniuose „Liquid Real Estate“ apdovanojimuose pateko į geriausių Šiaurės ir Baltijos šalių turto valdytojų dešimtuką. „Esame dėkingi mus taip aukštai įvertinusiems nekilnojamojo turto specialistams ir džiaugiamės, kad esame vertinami ne tik Lietuvoje, bet ir visame Šiaurės regione, - sakė „Baltic RED Managament“ direktorius Saulius Merkys. – Esame jauna ir ambicinga kompanija, ateityje sieksime dar ryškesnių laimėjimų“. Šiuo metu S.Merkio vadovaujama bendrovė valdo daugiau nei 30 komercinės paskirties objektų, kurių bendras plotas beveik 400 tūkst.kv.m.

Apie „Žabolis ir partneriai“:

„Žabolis ir partneriai“ – tai nepriklausoma bendrovių grupė, prieš daugiau nei 15 m. įkurta šešių profesionalų, turinčių didelę patirtį finansų, kapitalo ir investicijų rinkose. Kompanija teikia paslaugas investicinės bankininkystės, viešojo sektoriaus finansavimo, investicijų į nekilnojamąjį turtą valdymo bei nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo srityse. www.zabolis.lt

Apie „Baltic RED Management“:

„Baltic RED Management“ – didžiausias Baltijos šalyje nepriklausomas nekilnojamojo turto valdytojas, priklausanti „Žabolis ir partneriai“ įmonių grupei. Bendrovė valdo daugiau kaip 30 komercinės paskirties objektų, kurių plotas sudaro beveik 400 tūkst. kv.m. Kompanijos biuruose Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Baltarusijoje dirba daugiau nei 30 savo srities profesionalų, teikiančių nekilnojamojo turto, jo nuomos bei logistikos paslaugas. www.balticred.lt

Apie „Euromoney“:

Nuo 1969 m. leidžiamas finansų rinkos žurnalas „Euromoney“ rašo ekonomikos, nacionalinės ir regioninės bankininkystės, investicijų, finansinių institucijų, pinigų rinkos klausimais, atlieka tyrimus bei renka geriausius savo srities specialistus. www.euromoney.com

Dainius Kalina

„Baltic RED management“ marketingo ir nuomos direktorius

„altinis: www.balticred.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.