Siunčiami duomenys...

 

Pirmadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ šurmuliavo senjorai

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 02, 07:07

Pranešimas žiniasklaidai

2007-10-01

Pirmadienį Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ okupavo senjorai, minėję tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną. Šia proga prekybos ir laisvalaikio centre vyko specialiai jiems skirtas koncertas, senjorai palankiomis kainomis galėjo įsigyti kino bilietų, parduotuvės bei kavinės siūlė įvairių nuolaidų.

„Senjorų dienos“ metu daugiausia dėmesio sulaukė ansamblio „Ainiai“ koncertas, kuriame apsilankiusieji galėjo pasiklausyti profesionaliai atliekamų lietuvių liaudies dainų. Senjorai noriai ėjo ir į kino teatrą „Cinamon“, kur vos už 5 litus galėjo pažiūrėti keturiems Oskarams nominuotą dramą „Karalienė“. Didžioji dalis bilietų buvo užsakyta dar iš anksto.

„Mega“, būdama viena populiariausių jaunimo ir šeimos laisvalaikio leidimo vietų Kaune, yra ir aktyvi visuomeninio gyvenimo dalyvė, todėl tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga nusprendėme padovanoti šventę senjorams. Ir toliau žadame išlikti visuomeninių įvykių centre bei stebinti savo lankytojus įvairiomis akcijomis bei renginiais“, - sakė „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros ir nuomos direktorius Dainius Kalina.

„Senjorų dienos“ proga buvo rengiamas ir žaidimas „Bingo“, kurio laimėtojai buvo apdovanoti vertingais „Mega“ dovanų čekiais. Savo įspūdžius senjorai aptarinėjo įvairiose prekybos centre įsikūrusiose kavinėse, kurios šia proga jiems taikė specialias nuolaidas ir vaišino kava bei desertu už 1 litą.

„Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ koncertavome pirmą kartą ir nuoširdžiai džiaugiamės, kad renginys puikiai pavyko bei pritraukė daugybę pakiliai nusiteikusių senjorų. Mūsų misija yra platinti porfesionalią liaudišką muziką skirtingose erdvėse ir skirtingoms publikoms. Gerbiame verslininkus už tokią iniciatyvą bei tikimės, kad ateityje jų bus ir daugiau“, - sakė renginyje koncertavusio ansamblio „Ainiai“ vadovas Jonas Urbonas.

Apie „Megą“

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ yra įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius–Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

Dainius Kalina

„Baltic RED Management“

marketingo ir nuomos direktorius

„altinis: www.mega.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.