Siunčiami duomenys...

 

Pasaulinės gyvūnų dienos proga „Megoje“ svečiuosis meškų cirkas

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 05, 16:06

Pranešimas žiniasklaidai

2007-10-06

Rytoj, spalio 6-ą dieną, prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ mažuosius ir suaugusius lankytojus džiugins „Ažuolyno meškučių cirkas“. Renginys skirtas Pasaulinei gyvūnų dienai pažymėti.

Be meškų, „Ažuolyno meškučių cirko“ pasirodyme dalyvaus šunys, katės, balandžiai ir smauglys. Renginys prasidės 11 valandą prie „Rimi Hypermarket“, kurį visoje Lietuvoje organizuoja renginius pasaulinei gyvūnų dienai pažymėti.

Lankytojai taip pat galės susipažinti su neseniai į „Mega“ akvariumą įleistomis žuvimis – per vasarą jis pasipildė net 20 naujų rūšių. Jos į Lietuvą yra atvežtos iš egzotiškų kraštų - Indijos, Ramiojo, Atlanto vandenynų ir Raudonosios jūros. Mažųjų lankytojų ir jų tėvelių lauks ir „Mega“ pasididžiavimas – rifiniai rykliai.

Kiekvienas prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ svečias turės galimybę nusifotografuoti su žvėreliais bei šalia akvariumo, todėl organizatoriai pataria neužmiršti fotoaparatų ir kamerų. Nuolaidas tą dieną siūlys ir zoologijos prekių parduotuvė „Kika“.

„Ažuolyno meškučių cirkas“ – vienintelis toks Lietuvoje. Savo programas pristato įvairių renginių, švenčių metu. Cirko vadovai Agnė ir Mykolas Zobovai yra įsteigę studiją, kurioje vaikai yra mokomi scenografijos, žongliravimo, važiavimo vienračiu, ekvilibristikos.

Apie „Megą“

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ yra įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius–Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

170 tūkst. Litrų, 10 m. aukščio „MEGA akvariumas“ yra didžiausias Europos prekybos centruose. „MEGA akvariumo“  gyventojus sudaro daugiau kaip 50 skirtingų rūšių tropinių žuvų. Iš viso čia gyvena daugiau kaip 800 žuvų iš Ramiojo, Atlanto, Indijos vandenynų ir Raudonosios, Viduržemio, Karibų jūrų. Tarp jų galima pamatyti ir rifinius ryklius, per metus jau užaugusius iki 1,2 m. „MEGA akvariumas“ įregistruotas Lietuvos rekordų knygoje, kaip aukščiausias Lietuvoje akvariumas.

Dainius Kalina

„Baltic RED Management“

marketingo ir nuomos direktorius

„altinis: www.mega.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.