Siunčiami duomenys...

 

2007 metų vasarą buvo pristatyta nauja prekybos valdymo sistema – Prekybos perlas

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 10, 15:35

Pranešimas spaudai

2007.10.10

Šis produktas – stiprus konkurentas kitoms senai rinkoje esančiom sistemoms. Naujos programinės įrangos sukūrimas – tai įrodymas, kad jaunos ir palyginus nedidelės įmonės geba sudrebinti nusistovėjusią rinką. Prekybos perlo pagrindiniai  privalumai, lyginant su šiuo metu siūlomomis POS sistemomis, yra šie: šiuolaikiška ir labai patogi vartotojo sąsaja, neribotos galimybės pasinaudoti papildomomis technikos naujovėmis ir prekybos ir sandėlio stebėsena realiu laiku.

Kuriant šią programinę įrangą, labai didelis dėmesys buvo teikiamas vartotojo aplinkai. Atlikome tyrimą, kurio pagrindinis uždavinys – išsiaiškinti, ko trūksta rinkoje esančiai programinei įrangai. Paaiškėjo, kad praktiškai tik IKI parduotuvių tinklas turi gerą sistemą, o kitų, net didžiųjų, prekybos centrų darbuotojai dirba su įranga, kurios vartotojo sąsaja neatitinka šių dienų reikalavimų – dėl to darbuotojai greičiau pavargsta ir mažėja jų darbingumas. Taip pat Prekybos perlas išsiskiria ir tuo, kad kiekvienam užsakovui pagal jo veiklos specifiką, sukuriamas individualus valdymo dizainas.

Kaip pagrindinius Prekybos perlas privalumus galime įvardinti šiuos: galimybė prijungti praktiškai visus fiskalinius spausdintuvus ar kasos aparatus, šiuolaikinis ir patogus valdymas, vadovai gali stebėti prekybą realiu laiku, prekybos ir sandėlio valdymas vienoje sistemoje ir kt.

Šiuo metu sistema jau įdiegta trijuose aptarnavimo paslaugų ir mažmeninės prekybos taškuose. Veiklos sritys, kur gali būti naudojamas Prekybos perlas: parduotuvės,  restoranai, kavinės, viešbučiai, SPA centrai, sporto klubai ir kt.

Pagrindinė programinė įranga parašyta JAVA programavimo kalba. Duomenų bazė pasirinkta MySQL. Sandėlio valdymas sukurtas naudojant PHP / MySQL. Tai leidžia dirbti visomis interneto naršyklėmis, nereikia pirkti kitų gamintojų licencijų, diegimas trunka greičiau negu vieną darbo dieną.

Taigi ir nedidelės įmonės geba veikti nusistovėjusią rinką, sukurdamos šiuolaikinį produktą už prieinamą kainą. Svarbiausia pasinaudoti technologinėmis naujovėmis, kūrimo procese galvoti apie ateitį ir turėti galimybę didinti funkcionalumą.

Šarūnas Belickas

UAB 'BARDAS'

direktorius

„altinis: www.PrekybosPerlas.com

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.