Siunčiami duomenys...

 

Rudenėjančiame Vilniuje – R. Čivilytės meilės dainų koncertas

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 12, 09:37

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. spalio 12 d., Vilnius

Viena profesionaliausių šalies atlikėjų Rosita Čivilytė lapkričio 12 d. Lietuvos nacionaliniame dramos teatre pristatys išskirtinę programą – meilės dainų koncertą „Rosita: singing love“. Vieninteliame pasirodyme skambės dainos iš tokių atlikėjų, kaip Whitney Houston, Elton John, Tina Turner, Frank Sinatra, Phil Collins repertuarų.

„Daugelis mūsų dėl savo žmogiškųjų savybių ar gyvenimo aplinkybių sunkiai išmokstame mylėti, atvirai ir drąsiai kalbėti apie meilę“, - sako R. Čivilytė. Tačiau muzika, anot jos, nuo neatmenamų laikų buvo bene vienintelis raktas į mūsų širdis, į tikruosius, nuoširdžiausius jausmus.

Pasak dainininkės, pilkėjančias rudens nuotaikas išsklaidys garsiausių pasaulio atlikėjų išpopuliarintos dainos apie meilę: „Killing Me Softly“, „Sorry Seems To Be The Hardest Word“, „Tell Him“, „Fly Me To The Moon“, „When I Fall In Love“, „Endless Love“, „One More Nigtht“.

Šios ir daugelis kitų pasauline klasika tapusių dainų bus atliekamos kartu su žymiais muzikinių improvizacijų grandais – „LRT grupe“, su kuria glaudus bendradarbiavimas užsimezgė Lietuvos televizijos projekto „Iššūkis žvaigždėms“ metu. „Kiekvienas iš jų – Dainius Pulauskas, Rimantas Brazaitis, Leonidas Šinkarenka, Linas Būda ir kiti – tikri gyvosios muzikos guru“, - teigia dainininkė.

Drauge su Rosita į sceną kops senas jos bendražygis Česlovas Gabalis, operos legenda Virgilijus Noreika, dainininkai Rūta Ščiogolevaitė ir Egidijus Sipavičius, taip pat vokalinė grupė „Cappella‘A“ iš Klaipėdos bei šokių grupė „Funny Beat“.

Koncerto režisierius ir meno vadovas – Lietuvos baleto legenda, renginių režisierius Petras Skirmantas. Koncertą filmuos Lietuvos televizija.

R.Čivilytė garsėja išskirtiniu, tik jai vienai būdingu temperamentu ir talentu suteikti gerai žinomiems kūriniams naują skambesį. Atlikėja įvertinta gausybe apdovanojimų ir dalyvavusi ne viename įspūdingame projekte: A.L.Webber roko operoje „Jesus Christ Superstar“, Kęstučio Antanėlio „Pere Giunte“, Bertolt Brecht ir Kurt Veill „Trijų grašių operoje“. Unikalus, auksiniu pramintas Rositos balsas nepalieka abejingų, o estrados legenda Stasys Povilaitis kartą yra pasakęs: „Rosita gali viską“.

Mantas Čižas

UAB „Misiukevičius ir partneriai“

„altinis: www.vakarai.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.