Siunčiami duomenys...

 

Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ prasidėjo vyriškų pramogų savaitė

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 18, 16:27

Pranešimas žiniasklaidai

2007-10-18

Šią savaitę prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ siūlo išskirtines sąlygas vyrams. „Vyrų savaitę“ vyriškosios lyties atstovams prekybininkai siūlo įvairių nuolaidų prekėms ir pramogoms, rankų lenkimo, krepšinio, smigio ir kitas varžybas. Vyrai taip pat galės klausytis specialiai jiems skiriamo grupės „69 danguje“ koncerto bei išlydėti ir pasitikti  „Mega-Kauno ruduo“ ralio dalyvius.

Į šventę susirinkusių vyrų nuotaiką ypatingai pakels spalio 19-20 dienomis vyksiantis paskutinis, šeštasis Lietuvos automobilių ralio šių metų atviro čempionato etapas. Tradicinės lenktynės rengiamos jau 34-ąjį kartą, jos skirtos žymių automobilių sporto meistrų Kastyčio bei Arvydo Girdauskų atminimui. „Mega-Kauno ruduo“ ralis jau antrą kartą startuos ir finišuos prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ teritorijoje. Čia vyks ir prizininkų apdovanojimai.

„Ne paslaptis, jog daugumą vyrų traukia greiti automobiliai bei rūkstančios padangos, todėl vyrams skirtos savaitės metu nusprendėme juos pamaloninti tradicinėmis ralio lenktynėmis. Tam puikiai tiko „Mega“ automobilių parkavimo aikštelė, kuri yra tokia erdvi, kad galime organizuoti net ralio čempionatus, tad trumpam dalį jos užleisime ralio dalyviams“, - pasakojo „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros ir nuomos direktorius Dainius Kalina.

Paskutinio ralio etapo atidarymo ceremonija vyks spalio 19 dieną prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ teritorijoje, ten įsikurs ir pagrindinis ralio centras. Lenktynių maršrutas nusidrieks per Kauno, Prienų, Birštono, Elektrėnų, Trakų, Kaišiadorių rajonus. Ralis finišuos spalio 20 dieną PLC „Mega“ aikštelėje. Ten pat įvyks ir nugalėtojų apdovanojimui skirtos iškilmės.

Sekmadienį „Mega“ lankytojai įsitrauks ir į turtingą pramoginę bei sportinę programą. Varžybų dalyvių registracija prasidės 12 valandą. Prekybos ir laisvalaikio centre apsilankiusiems vyrams bus siūloma dalyvauti rankų lenkimo, smigio, linksmojo krepšinio ir kitose varžybose, kurių laimėtojai bus apdovanoti vertingais prizais. O 18 val. baigiamajame etape visų rungčių nugalėtojai susikaus dėl „Vyrų vyro“ vardo, kurio savininkas bus apdovanotas žieminių „Good Year“ padangų komplektu. „Jau antrus metus vieną rudens savaitę išskirtiniais pasiūlymais džiuginame vyrus, o pavasarį ypatingas nuolaidas ir pramogas siūlome moterims“, - pasakojo „Baltic Red Management“ rinkodaros ir nuomos direktorius D.Kalina. Lankytojų akį tarp įvairių rungčių džiugins žavios „Žalgirio“ šokėjos, o 18.30 visiems svečiams koncertuos merginų grupė „69 danguje“.

„Vyrų savaitės“ metu prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ įsikūrusios parduotuvės stipriosios lyties atstovams siūlo įvairiausių nuolaidų. Taip pat siūlomos nuolaidos ir „Mega“ pramogų zonoje, kur šventinius renginius vyrai galės aptarti šnekučiuodamiesi prie alaus bokalo.

Apie „Megą“

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ yra įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius–Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

Dainius Kalina

„Baltic RED management“ marketingo ir nuomos direktorius

„altinis: www.mega.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.