Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ pradėjo žiemos skrydžių sezoną

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 29, 10:36

Pranešimas žiniasklaidai

2007 spalio 29 d.

Nuo vakar nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ pradėjo skrydžius pagal žiemos skrydžių tvarkaraštį, kuriuo keleivius skraidins iki kovo 29 d. Savo skrydžių geografiją aviakompanija šiemet išplėtė Pietų Europos kryptimis ir šaltuoju sezonu siūlo naujus reguliariuosius reisus į Malagą, Romą, Lioną bei Insbruką, taip pat dažnesnius skrydžius į Taliną ir Kijevą.

„Šiuo metu deramės dėl dar kelių naujų krypčių atidarymo, kurias planuojame pasiūlyti dar šį sezoną“, – sako „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta.

Nuo naujo sezono pradžios daugėja krypčių, orientuotų į savaitgalines keliones. Šį žiemos sezoną „flyLAL – Lithuanian - Airlines“ keleiviai turės galimybę savaitgalius praleisti ne tik Amsterdame, Londone ar Maskvoje, bet ir Milane, Malagoje bei Paryžiuje.

Skrydžiai iš Vilniaus į Romą bus vykdomi penktadieniais, atgal lėktuvas iš Italijos sostinės parskrenda sekmadienį vakare. Tiesioginiai reisai iš Vilniaus į Malagą pradedami vykdyti tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Slidinėjimo kurortų mėgėjai nuo gruodžio pabaigos Lioną galės pasiekti kiekvieną šeštadienį, o Insbruką – kiekvieną sekmadienį.

Taip pat daugėja skrydžių į Kijevą ir Taliną – į šiuos miestus aviakompanija skraidins kiekvieną darbo dieną bei savaitgaliais. Dar rugsėjį pardavusi visus šventinio laikotarpio bilietus, gruodžio – sausio mėnesiais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ organizuos net 12 papildomų reisų į ir iš Londono, kuriame apsistoję daugiausiai migrantų iš Lietuvos. Papildomi reisai iš Londono šiuo laikotarpiu bus organizuojami ne iš Getviko (Gatwick) oro uosto, bet iš Stanstedo, įsikūrusio šiaurinėje Londono dalyje.

Naująjį skrydžių sezoną aviakompanija pradeda savo orlaivių parką atnaujinusi dviem vienais komfortabiliausių orlaivių Boeing 737-300. „flyLAL – Lithuanian Airlines“ orlaivių parką šiemet papildys dar vienas Boeing tipo lėktuvas.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 17 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų. Nuo 2006 vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.