Siunčiami duomenys...

 

MTV apdovanojimuose bukmekeriai prognozuoja sėkmę Jurgai ir SKAMP

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 03, 14:57

Pranešimas spaudai

2007-10-31

Lažybų bendrovės „Triobet.com“ bukmekeriai prognozuoja, kad šiemet lietuviai iš MTV Europos muzikos apdovanojimų grįš ne tuščiomis rankomis. Anot jų, daugiausiai šansų laimėti geriausios metų Baltijos šalių atlikėjo nominaciją turi Jurga bei SKAMP. Abiejų laimėjimo koeficientas siekia 1,95.

Nuo lietuvių smarkiai atsilieka latviai „Double Faced Eels“ bei „Tribes of the City“, kurių laimėjimo koeficientai atitinkamai siekia 6 ir 12. “Triobet.com” ekspertų teigimu, mažiausiai šansų laimėti turi Estijos atstovai “Tanel Padar & The Sun“, kurių laimėjimo koeficientas – 18.

Grupė SKAMP Baltijos šalių grupės kategorijoje nominuota jau antri metai iš eilės. Jų vaizdo klipas „Reach“ šiemet buvo dažnai rodomas MTV eteryje, ne kartą transliuotas koncertas „Live & Deadly“, taip pat jiems buvo dedikuota atlikėjo savaitė šioje telvizijoje. Jurgai kelią į MTV apdovanojimus nutiesė jos klipai „Instrukcija“ ir „5th Season“.

„Triobet.com“ bukmekeriai taip pat prognozuoja, jog geriausios grupės apdovanojimas turėtų atitekti „Tokio Hotel“ (2,5), nuo jos nedaug atsilieka „Good Charlotte“ bei „My Chemical Romance“, kurių koeficientai siekia po 3.

Geriausio atlikėjo kategorijoje tvirtai pirmauja Justinas Timberlake‘as (1,85), nuo jo mažiausiai atsilieka Rihanna (3,25) bei Nelly Furtado (4).

 „MTV Europos muzikos apdovanojimai 2007“ įvyks ketvirtadienį, lapkričio 1 dieną, Vokietijos mieste Miunchene.

Evelina Daciūtė,

„PR Service/Edelman Affiliate“

projektų vadovė

„altinis: www.Triobet.com

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.