Siunčiami duomenys...

 

„Interio“ atidaro baldų ir šviestuvų salonus Rygoje

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 05, 17:45

Pranešimas žiniasklaidai

2007 11 05

Išskirtinių baldų ir šviestuvų prekybos lyderė „Interio“ plečia veiklą Latvijoje. Trečiadienį naujai atidaromame interjero centre „Spice“ Rygoje duris atvers aukštos klasės baldų salonas „Interio“ ir garsių Europos gamintojų šviestuvų salonas „De Light“.

 „Pirmą kartą Latvijos gyventojams pasiūlysime vertinamų ir pripažįstamų Europos baldų gamintojų produkciją, nes esame išskirtiniai šių prekių ženklų atstovai Lietuvoje ir Latvijoje“, – sako „Interio“ įmonių grupės įkūrėjas Ignas Rėksnys.   

Rygos baldų salone bus galima išsirinkti didžiausio senojo žemyno kėdžių gamintojo „Calligaris“, specializuoto sofų, krėslų ir jų aksesuarų gamintojo „Nicoletti“, Italijos minkštųjų baldų lyderių „Chateau d`Ax“ ar  „Alberta Salotti“ gaminių. Tai pirmasis šių prekių ženklų salonas Latvijoje.

Atidaromas baldų salonas Rygoje – „Interio“ žingsnis į Latvijos baldų rinką. Išskirtinių baldų salonų tinklą šalyje kaimynėje „Interio“ planuoja plėsti ir ateityje atidaryti dar dvi šių prekių ženklų baldų parduotuves.   

Tuo tarpu atidaromas šviestuvų salonas „De Light“ papildys Latvijos gyventojams „Inerio“ jau siūlomą aukštos klasės šviestuvų asortimentą – dvejus metus Rygoje veikia Lietuvos bendrovės šviestuvų salonas „Artemide“. Tai išskirtinėmis teisėmis „Interio“ atstovaujamo garsaus Italijos interjero ir eksterjero šviestuvų gamintojo firminė parduotuvė.

 „Šviestuvų salonas „Artemide“ Rygoje pranoko mūsų lūkesčius, todėl plačiame veiklą ir tikimės pasiekti gerų rezultatų“, – teigia I.Rėksnys.

Atidaromame salone „De Light“ bus galima išsirinkti ne tik „Artemide“, bet ir daugiau žinomų Europos šviestuvų gamintojų produkcijos – Italijos „Foscarini“, „Italamp“, „Baga“, „Delta Light“, „Ghidni“ ir kitų pasaulio architektų vertinamų šviestuvų. Ateityje Latvijoje „Interio“ planuoja atidaryti dar du „De Light“ salonus.

Pasak „Interio“ įkūrėjo, Latvijos vartotojai išsiskiria lojalumu žinomiems prekių ženklams. Šios šalies gyventojai taip pat mėgsta ir sugeba įvertinti stilingus interjerus, todėl „Interio“ atidaromų salonų Rygoje asortimentas buvo formuojamas atsižvelgiant į šiuos ypatumus.

Apie „Interio“ įmonių grupę

 „Interio“ įmonių grupė – viena Lietuvos išskirtinių baldų, šviestuvų ir interjero elementų prekybos lyderių. „Interio“ grupės įmonės išskirtinėmis teisėmis Lietuvoje ir Latvijoje atstovauja garsius Italijos ir Prancūzijos baldų bei šviestuvų gamintojus, tokius kaip „Artemide“, „Ligne Roset“, „Scavolini“, „Calligaris“, „Nicoletti“, „Chateau d`Ax“, „Alberta Salotti“ ir kitus.     

Šiuo metu „Interio“ įmonių grupės valdomi baldų salonai „Interio“, „Scavolini“, „Ligne Roset“ ir šviestuvų salonai „Artemide“ bei „De light“ veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Rygoje. Netrukus „Interio“ baldų salonas taip pat bus atidarytas Šiauliuose.

 „Interio“ įmonių grupė yra lietuviško kapitalo kompanija, jos valdyme tiesiogiai dalyvauja abu įmonių grupės akcininkai: „Interio“ įkūrėjas Ignas Rėksnys ir už prekybą šviestuvais atsakingas Nerimantas Stašelis.   

2006 m. Latvijoje „Interio“ pasiekė daugiau nei 1 mln. Lt apyvartą. Šiemet šalyje kaimynėje pardavimus tikimasi padidinti maždaug 40 proc. ir pasiekti apie 1,4 mln. Lt. apyvartą.

Rita Norutienė,

Ryšių su visuomene agentūros „Korporatė“

projektų vadovė

Ignas Rėksnys,

„Interio“ įmonių grupės įkūrėjas

„altinis: www.interio.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.