Siunčiami duomenys...

 

UAB „Fauga“ eksportas išaugo beveik trigubai

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 13, 18:19

Pranešimas spaudai

2007 lapkričio 13

Per devynis šių metų mėnesius UAB „Fauga“ eksportas išaugo net 185 procentais lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. „Sėkmingas atstovų tinklo sukūrimas, bei efektyvus jų darbas Latvijoje ir Estijoje, pagaliau teikia vaisių, - Faugos gaminiai žinomi ir vertinami“, - įspūdingas eksporto augimo priežastys įvardina UAB „Fauga“ pardavimų direktorius Arvydas Gavėnavičius.

Stabiliai auga visi „Faugos“ grupės pardavimai. Jie per tris šių metų ketvirčius išaugo 27 procentais, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, ir pasiekė 41.5 mln. litų.

Apie 35 proc. augo visų pagrindinių produktų grupių (langai, vartai, durys) pardavimai. Kitų prekių grupių augimas buvo šiek tiek mažesnis.

Apie UAB „Fauga“:

1993 metais veiklą pradėjusi UAB „Fauga“ buvo pirmoji modernių pakeliamų garažo vartų importuotoja ir tiekėja Lietuvoje bei viena pirmųjų plastikinių langų gamintojų.  Šiuo metu bendrovė „Fauga“ turi plačiausią nuosavą langų, vartų ir durų prekybos tinklą Lietuvoje ir yra viena didžiausių plastikinių langų gamintojų.

Bendrovė „Fauga“ atstovauja vieną didžiausių Vakarų Europos garažo vartų gamintoją „Novoferm GmbH“. Be to, jau penkerius metus nuosavame „Faugos“ ceche iš vokiškų medžiagų, naudojant kompanijos „Novoferm“ technologiją, renkami garažo vartai „Termo“.

Šiuo metu „Faugos“ įmonių grupėje dirba 410 žmonių.

Rita Bačinskienė

Marketingo skyrius

UAB „Fauga“

„altinis: www.fauga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.