Siunčiami duomenys...

 

“Mega” pradeda šventes su nuolaidomis, TV studija bei žaidimais

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 19, 18:24

Pranešimas žiniasklaidai

2007-11-16

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“, esantis Kaune, šūkiu „Mega“ – Kalėdų Senelio namai!” pradeda savo Kalėdų sezoną. Jau nuo šio savaitgalio prekybos ir laisvalaikio centre įsikurs LNK Kalėdų studija, centro kasdienybę nuspalvins Kalėdų Senelis ir jo linksmi padėjėjai. „Megos“ lankytojai galės tiesiai iš čia išsiųsti savo kalėdinius sveikinimus bei laimėti daugybę šaunių prizų.

„Kalėdos – didžiausia metų šventė, kurios metu negalvojame apie darbus, norime atsipalaiduoti. Švenčių proga „Mega“ siūlo išties šventinę atmosferą. Čia, kalėdinės muzikos fone, su vaikais žais Kalėdų Senelis, žmonės galės naudotis šventinėmis nuolaidomis bei laimėti daugybę įvairiausių prizų, kurie dar labiau praskaidrins jų šventes“, - sakė „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ nuomos ir marketingo vadovas Dainius Kalina.

Kiekvieną savaitgalį prie „Mega“ Kalėdų eglės vaikų lauks Kalėdų Senelis su savo padėjėjais ir kartu su jais gamins Kalėdų žaisliukus eglutei, pieš sveikinimus Lietuvos vaikams, šoks, dainuos bei žais įvairiausius žaidimus. Taip pat vyks estafetės visai šeimai. „Mūsų tikslas, kad šeima leistų laiką ir pramogautų kartu, nes Kalėdos – visų pirma yra šeimos šventė,“ - sakė „Baltic Red Management“ nuomos ir marketingo vadovas D.Kalina.

Šeštadienį, lapkričio 17 d., į svečius pakvies „Mega“ veiksianti LNK „Kalėdų studija“, kurioje kiekvienas gaus unikalią galimybę pasveikinti savo draugus bei artimuosius su artėjančiomis šventėmis. Įrašyti sveikinimai kasdien bus transliuojami televizijos eteryje, internete vyks balsavimas už geriausią sveikinimą. Jo autorius turės ypatingą galimybę Naujųjų Metų naktį LNK eteryje pasveikinti visą Lietuvą.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ parduotuvės jau dabar siūlo šventines nuolaidas, kurios siekia iki 70 proc. Visi, apsipirkę už daugiau nei 50 litų dalyvauja kalėdiniame žaidime, kuriame gali laimėti virš 300 tūkst. momentinių prizų, keliones dviems į Laplandiją, keliones „Baltijos Kruizas“ dviems asmenims, taip pat šventinių vaišių bei kalėdinių dovanų pristatymą į namus. Didysis Kalėdų prizas – slidinėjimo kelionė į Austriją 10-ies draugų grupei ir net 10 tūkst. litų kišenpinigių.

Į prieššventinius rūpesčius įsisukusiems lankytojams „Megoje“ siūloma pasinaudoti laiką taupančia paslauga. Iki pat Naujųjų Metų laisvalaikio ir prekybos centre veiks prieššventinis paštas, tad atėjusieji į jį sutaupys savo brangų laiką, šventinius sveikinimus mesdami į specialias pašto dėžutes. Jais pasirūpins „Mega“ darbuotojai, kurie nugabens sveikinimus į paštą, iš kur jie keliaus pas adresatus.

„Didelį dėmesį skyrėme „Mega“ dekoracijoms, kurios šiemet išties įspūdingos bei šventinės“, - sakė „Baltic Red Management“ nuomos ir marketingo vadovas D.Kalina. Anot jo, šiais metais prekybos ir laisvalaikio centro vidaus ir išorės puošimui, kuriuo antrus metus iš eilės rūpinasi bendrovė „Remuva“, buvo sunaudota kaip niekad daug lempučių. „Mega“ interneto svetainės (www.mega.lt) lankytojams siūloma dalyvauti konkurse ir suskaičiuoti, kiek gi viso lempučių šiemet žiba prekybos ir laisvalaikio centre. Teisingai atsakiusiųjų laukia dovanos - „Mega“ dovanų čekiai. 

Apie „Megą“

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ yra įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius–Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

Dainius Kalina

„Baltic RED management“

marketingo ir nuomos direktorius

„altinis: www.mega.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.